παρτυ διδυμων

Ιδέες για παιδικά πάρτυ δίδυμων παιδιών

Αν έχετε δίδυμα, το παιδικό πάρτυ για τα γενέθλιά τους μπορεί να μετατραπεί σε μια υπέροχη ευκαιρία να γιορτάσετε τη γέννησή τους και τη σαρωτική τους παρουσία στη ζωή σας. Ειδικά όσο ακόμα είναι μικρά, τα παιδικά πάρτυ που μπορούν να γίνουν για τα δίδυμα παίζουν με την έννοια του ζευγαριού και δημιουργούν θέματα που μπορούν να υλοποιηθούν μόνο αν στο σπίτι υπάρχουν δύο παιδιά ή μωρά. Οι ιδέες για παιδικά πάρτυ με δίδυμα θα σας ενθουσιάσουν και θα εξάψουν τη δημιουργική σας φαντασία, για να φτιάξετε μια γλυκιά και εορταστική ατμόσφαιρα που θα έχει ως πρωταγωνιστές τα παιδιά σας.

Η τούρτα του παιδικού πάρτυ

Δύο παιδιά σημαίνει δύο τούρτες, γιατί κάθε παιδί περιμένει τη δικιά του πώς και πώς. Το ζήτημα είναι να παραγγείλετε τούρτες, οι οποίες θα απεικονίζουν ήρωες που πάντα δρούσαν σε ζευγάρια. Αν τα παιδιά σας είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι, μπορείτε να έχετε τούρτες με τον Ντόναλντ και τη Νταίζυ ή το Μίκυ και τη Μίνι. Για δύο αγόρια, μπορούν οι τούρτες να είναι φιγούρες από τα cars ή σούπερ ήρωες, όπως Batman και Spiderman, ενώ για δύο κορίτσια είναι στη μόδα οι δύο αδερφές από την παιδική ταινία Frozen αλλά και κλασικές ηρωίδες, όπως νεράιδες, πριγκίπισσες και γοργόνες. Αν το να πάρετε δύο τούρτες σας είναι αδύνατον οικονομικά, μια πολύ καλή λύση είναι να παραγγείλετε μία μεγάλη τούρτα, η οποία στο ένα της μισό θα έχει μία παράσταση και στο άλλο της μία άλλη. Ειδικά αν η κάθε πλευρά έχει εντελώς διαφορετικά χρώματα και μοτίβα, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ εντυπωσιακό.

τουρτα γενεθλιων διδυμωντουρτα γενεθλιων μικυ μινι

Η διακόσμηση του παιδικού πάρτυ

Αν τα δίδυμά σας έχουν διαφορετικό φύλο, τότε μια πρωτότυπη ιδέα είναι να κάνετε τη διακόσμηση μισή μισή, έτσι ώστε το μισό σπίτι να είναι διακοσμημένο στις αποχρώσεις του μπλε και το υπόλοιπο σε αυτές του ροζ. Εναλλακτικά, μπορεί η διακόσμηση του παιδικού πάρτυ να στηρίζεται σε πιο ουδέτερα χρώματα, όπως κίτρινο και πράσινο. Γενικά, πάντως είναι πολύ ξεχωριστό να τονίσετε τον αριθμό δύο είτε με μπαλόνια foil με αυτό το νούμερο είτε με διακοσμητικά στοιχεία σε διπλό αριθμό, όπως για παράδειγμα δύο μικρούς διακοσμημένους μπουφέδες με γλυκά και φαγητά, δύο χρώματα μπαλονιών και γιρλαντών και καπελάκια για τους μικρούς σας καλεσμένους σε δύο χρώματα και σχέδια.

διακοσμηση παρτυ διδυμα

Στολές για παιδικά παρτυ

Εντύπωση θα κάνει αν ντύσετε τα δίδυμα με στολές από παιδικούς ήρωες, οι οποίες θα αλληλοσυμπληρώνονται ή θα είναι ίδιες. Έτσι, θα είναι πολύ ξεχωριστό να κυκλοφορούν στο παιδικό πάρτυ δύο μικρές πριγκίπισσες ή νεράιδες ή αντίστοιχα δύο δεινόσαυροι ή καουμπόι και πάνω σε αυτές τις στολές μπορείτε να στηρίξετε όλο το θέμα του παιδικού πάρτυ αγοράζοντας και τα κατάλληλα αξεσουάρ.

στολεσ διδυμων

Το φαγητό για το παιδικό παρτυ

Το φαγητό μπορεί επίσης να παρουσιαστεί σε ζευγάρια. Δύο λουκάνικα σε κάθε πιάτο, διπλά cupcakes το ένα δίπλα στο άλλο, μπλε και ροζ ζαχαρωτά μαζί στην πιατέλα, μπισκότα σε δύο σχήματα και γεύσεις καθώς και δύο είδη πάρτυ για το μπουφέ, όπως πιατάκια, σουπλά, ποτηράκια, μαχαιροπίρουνα και χαρτοπετσέτες.

φαγητο παρτυ διδυμα

Πηγη: www.pliroforiaenosleptou.gr

Σχολιάστε μέσω του Facebook