αναμνηστικα δωρακια

Ιδέες για δωράκια σε παιδικό πάρτυ

Τα αναμνηστικά δώρα για παιδικά πάρτυ είναι ένας τρόπος για να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους που ήρθαν στο πάρτυ του παιδιού σας. Είναι μία “μόδα” που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια οι γονείς να δίνουν κάτι αναμνηστικό σε όλα τα παιδιά προτού φύγουν από το πάρτυ.

Μία εναλλακτική ιδέα αντί για δωράκια για το κάθε παιδί, μιας και το κόστος του πάρτυ αναβαίνει κατά πολύ, είναι να πάρετε μία πινιάτα. Έτσι και τα παιδιά θα διασκεδάσουν παίζοντας το παιχνίδι της πινιάτας και θα κερδίσουν αναμνηστικά δωράκια και γλυκίσματα. Έτσι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι.

Δεν είναι λίγοι οι γονείς που δυσκολεύονται να βρουν δωράκια, για τα αγόρια και τα κορίτσια και είτε δεν βρίσκουν κάτι όμορφο που να τους αντιπροσωπεύει, είτε δεν είναι στο budget που έχουν υπολογίσει να ξοδέψουν.

Έχουμε συλλέξει παρακάτω τις καλύτερες ιδέες για δωράκια σε παιδικό πάρτυ, για να σας βγάλουμε από την δύσκολη αυτή θέση.

Για αγόρια και κορίτσια 2-3 ετών

– Παραμυθάκια

Αποτελεί μία πολύ εύκολη και οικονομική επιλογή, θα τα λατρέψουν και τα παιδιά και οι γονείς, ενώ μπορείτε να τα βρείτε σε πολλά καταστήματα παιχνιδιών. Η τιμή τους ξεκινάει από τα 0,30€ το ένα.

παραμυθακια

– Μπλοκ ζωγραφικής και κυρομπογιές ή μαρκαδόρους

Μπορείτε να βρείτε σε βιβλιοπωλεία και σε καταστήματα με παιχνίδια, σετ μπλοκ και μαρκαδόρους ή κυρομπογιές σε πολύ οικονομικές τιμές. Τα παιδιά σε όλες τις ηλικίες λατρεύουν να δημιουργούν και να ζωγραφίζουν. μπλοκ ζωγραφικης

Για αγόρια και κορίτσια 4-5 ετών

– Κούπα ή ποτήρι για το γάλα

Μία ωραία κούπα για το γάλα ή ένα πλαστικό ποτήρι για τον χυμό είναι κάτι που θα τους είναι πολύ χρήσιμο και θα αξιοποιηθεί σίγουρα. Προτιμήστε για τα κορίτσια ροζ ή κάποιο κοριτσίστικο σχέδιο και για τα αγόρια μπλε ή κάποιο αγορίστικο σχέδιο, όπως είναι ένας αγαπημένος τους ήρωας. Η τιμή τους ξεκινάει από τα 0,35€ το ένα.

κουπα για γαλα

 

– Βαζάκια με ζαχαρωτά

Προμυθευτείτε διάφορα ζαχαρωτά, γλυκάκια, μπισκότα, καραμέλες κλπ. Στη συνέχεια διαλέξετε ένα όμορφο βαζάκι, χρωματιστό κατά προτίμηση, στολίστε το εάν θέλετε με μια κορδέλα και προσφέρετε τα σε κάθε παιδί.

βαζο με ζαχαρωτα

– Σαπουνόφουσκες

Σε ποιον δεν αρέσουν οι φούσκες; Όλα τα παιδιά – και οι μεγάλοι – λατρεύουν τις φούσκες από σαπούνι και είναι το κατάλληλο αναμνηστικό δώρο σε χαμηλό κόστος.

σαπουνοφουσκες

Για αγόρια και κορίτσια 6-8 ετών

– Χρυσόψαρα

Τα χρυσόψαρα σαν αναμνηστικό σε παιδικό πάρτυ, είναι μία τελευταία μόδα. Πραγματικά πολύ όμορφη σαν ιδέα, μίας και προσφέρεις στο παιδί την δυνατότητα να μεγαλώσει το δικό κατοικίδιο και να το προσέχει. Σε όλα τα παιδάκια αρέσει να έχουν ένα χρυσόψαρο στο δωμάτιο τους ενώ αναπτύσσουν το συναίσθημα της φροντίδας. Το κόστος είναι περίπου 0,70€ το κάθε χρυσόψαρο.

χρυσοψαρο

– Μπάλα για τα αγόρια του πάρτυ

Μία μπάλα ποδοσφαίρου ή μία μπάλα μπάσκετ είναι ίσως το καλύτερο δώρο για ένα αγόρι αυτής της ηλικίας. Προσοχή όμως, να τα δώσετε προς το τέλος του πάρτυ, για να μην σας διαλύσουν το σπίτι με τα γκολ.

μπαλα ποδοσφαιρου

Προτιμήστε τα αναμνηστικά δωράκια να έχουν σχέση με το θέμα του παιδικού πάρτυ, έτσι με αυτό τον τρόπο θα είναι διπλά πιο όμορφο το δώρο.

Σχολιάστε μέσω του Facebook