εφηβικο παρτυ 18 χρονων

Ιδέες για εφηβικό πάρτυ γενεθλίων για παιδιά 18 χρονών

Υπάρχουν πολλές ιδέες για εφηβικά πάρτυ για 18 χρονών παιδιά, που μπορούν να υλοποιηθούν και να κάνουν αυτή την ξεχωριστή ημέρα ακόμα πιο αξέχαστη.

Όταν ένα παιδί κλείνει τα 18 του χρόνια, ζει την τελευταία του ημέρα ως έφηβος πριν μπει στην φάση της ενηλικίωσης. Εάν ψάχνετε ξεχωριστές ιδέες για να διοργανώσετε ένα τέτοιο πάρτυ, είτε είστε γονέας, είτε ο διοργανωτής του πάρτυ, υπάρχουν διάφορες ενδιαφέρουσες ιδέες που μπορούν να κάνουν το πάρτυ αξέχαστο για μία ζωή. Βρείτε την τοποθεσία που θα γίνει το πάρτυ, καλέστε τους καλύτερους σας φίλους και υπολογίστε το budget που έχετε να διαθέσετε.

 

Κλείστε μία αίθουσα εκδηλώσεων

Εάν δεν βρίσκετε που να διοργανώσετε το πάρτυ και θέλετε οι καλεσμένοι σας να έχουν την άνεση και την περιποίηση που τους αξίζει, τότε μία πολύ καλή ιδέα είναι η αίθουσα εκδηλώσεων. Συνήθως πολύ καλές αίθουσες θα βρείτε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, κάποιο κτήμα ή σε κάποιο tennis club. Όλοι αυτοί οι χώροι θα σας παρέχουν υπηρεσίες υψηλής περιποίησης μέσα από διάφορες υπηρεσίες και παροχές, ενώ εσείς θα διασκεδάζετε με τους καλεσμένους σας.

αιθουσα εκδηλωσεων

Πάρτυ με επαγγελματία DJ στο σπίτι σας

Εάν θέλετε ένα πραγματικά αξέχαστο πάρτυ, δεν μπορεί να γίνει πουθενά αλλού καλύτερα από το σπίτι σας. Καλείτε όλους τους φίλους που τους αρέσει ο χορός και η διασκέδαση και κλείστε έναν επαγγελματία DJ για πάρτυ. Θα έρθει με τον επαγγελματικό ηχητικό εξοπλισμό και τα φωτορυθμικά που όμοια του μόνο σε μεγάλα clubs θα δείτε και θα μετατρέψει το σπίτι σε μία φοβερή χορευτική πίστα. Ο DJ AKIS και η ομάδα του είναι οι καλύτεροι στο είδος αυτό.

djakis dj για εφηβικα παρτυ

 

Νοικιάστε ένα αυτοκίνητο πολυτελείας

Μπορείτε να επίσης να γιορτάσετε τα 18 χρόνια σας, σε ένα αυτοκίνητο πολυτελείας τύπου λιμουζίνα. Σίγουρα θα κοστίσει λίγο παραπάνω, αλλά για αυτή την ειδική ημέρα αξίζει για να μείνει αξέχαστη. Στο εξωτερικό είναι πολύ διαδεδομένο οι έφηβοι όταν κλείνουν τα 18 να κάνουν το πάρτυ τους μέσα σε λιμουζίνα.

παρτυ λιμουζινα

Διοργανώστε μία περιπέτεια στην φύση

Αυτή η ιδέα ίσως είναι από τις καλύτερες. Μία περιπέτεια στην φύση, μία αξέχαστη εκδρομή που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες. Μπορείτε να διοργανώσετε ένα ταξίδι στην φύση, δεν χρειάζεται να είναι μακριά απαραίτητα, μπορείτε να κάνετε barbeque, να καθίσετε στην φωτιά και να λέτε παλιές ιστορίες. Εάν μπορείτε επίσης κάντε camping σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη εμπειρία.

παρτυ στην φυση

Δείτε μία ταινία στο σινεμά

Είναι μία ιδέα όχι με χαμηλό σχετικά budget, μπορείτε να βγάλετε τους φίλους σας στο σινεμά, να δείτε παρέα μία ταινία που μόλις έχει κυκλοφορήσει. Αφού τελειώσει μπορείτε να συνεχίσετε την βραδιά σας στα ηλεκτρονικά που συνήθως έχει έξω από το σινεμά.

ταινια σινεμα παρτυ

Πάρκο ψυχαγωγίας

Μία ασυνήθιστη επιλογή είναι το πάρτυ σε κάποιο πάρκο ψυχαγωγίας. Μπορείτε να πάρετε τους φίλους σας και να πάτε σε ένα τέτοιο πάρκο και να διασκεδάσετε σε διάφορα παιχνίδια που έχει, τραινάκι του τρόμου και ότι άλλες παροχές διαθέτει ο χώρος.

παρκο ψυχαγωγιας

Τελευταία επιλογή

Εάν δεν σας έφτασαν όλα τα παραπάνω, η τελευταία επιλογή είναι να πάτε σε ένα club και να περάσετε πολύ όμορφα εκεί. Μιας και έχετε κλείσει τα 18 πλέον μπορείτε και να μπείτε στο club αλλά και να πιείτε αλκοόλ, οπότε μπορείτε να κλείσετε ένα τραπέζι και να διασκεδάσετε εκεί.

παρτυ σε club

Σχολιάστε μέσω του Facebook