παιχνιδια για παρτυ 11 ετων

Παιχνίδια για πάρτυ 11 ετών

Εκτός από το καταπληκτικό φαγητό, τις διακοσμήσεις και τη μουσική, τα παιχνίδια είναι απαραίτητα για κάθε πάρτυ. Παίζοντας διάφορα παιχνίδια σε ένα πάρτυ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τους ανθρώπους να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και να περνούν ευχάριστα το χρόνο τους.

Τα παιχνίδια σώζουν ένα πάρτυ να μετατραπεί σε ένα βαρετό γεγονός και προσθέτει ζωή σε αυτό. Βοηθά επίσης τους ανθρώπους να κοινωνικοποιηθούν. Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα του είδους των παιχνιδιών που μπορείτε να οργανώσετε για το πάρτυ σας.

 

Παιχνίδια εσωτερικού χώρου

Παιχνίδια με κάρτες

Τα παιχνίδια καρτών είναι πολύ ευχάριστα όταν παίζετε σε μια ομάδα. Μπορείτε να αναζητήσετε διάφορες επιλογές στο Internet. Το munchkin, οι κάρτες μνήμης και το UNO είναι μερικά παραδείγματα τέτοιων παιχνιδιών.

uno παιχνιδι για παρτυ

Ορθογραφικό παιχνίδι

Μεταξύ των διαφόρων επιτραπέζιων παιχνιδιών, το παιχνίδι ορθογραφίας είναι το πιο διασκεδαστικό. Για να παίξετε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να χωρίσετε τα παιδιά  σε δύο ομάδες. Αφήστε ένα άτομο να είναι ο κριτής. Κάθε ομάδα θα λάβει μερικές επιστολές από τις οποίες θα κάνει τον μέγιστο αριθμό σημαντικών λέξεων. Η ομάδα που κάνει τις πιο σωστές λέξεις κερδίζει τα παιχνίδια.

scrabble παιχνιδι για παρτυ

Αγώνας τραγουδιού

Αυτό το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί χωρίζοντας τα παιδιά σε δύο ομάδες. Μία ομάδα αρχίζει να τραγουδάει ένα τραγούδι και η άλλη ομάδα πρέπει να τραγουδήσει ένα τραγούδι από το τελευταίο στίχο του τραγουδιού που μόλις τραγούδησε. Η ομάδα που τραγουδά σωστά τον μεγαλύτερο αριθμό τραγουδιών κερδίζει το παιχνίδι.

διαγωνισμος τραγουδιου παιχνιδι σε παρτυ

Παιχνίδια εξωτερικού χώρου

Κυνήγι θησαυρού

Το κυνήγι του θησαυρού μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια πάρτυ που παίζουν σε εξωτερικούς χώρους. Σε αυτό το παιχνίδι, ορισμένα αντικείμενα θα είναι κρυμμένα στην περιοχή κοντά στο σπίτι σας και οι δύο ομάδες που θα σχηματιστούν θα πρέπει να τις βρουν. Η ομάδα που θα βρει πρώτα όλα τα αντικείμενα θα κηρυχθεί νικητής.

κυνηγι θησαυρου παιχνιδι για παρτυ

Παιχνίδι δύναμης

Αυτό το παιχνίδι απαιτεί μεγάλο χώρο και παίζεται καλύτερα στην αυλή ή στον κήπο. Και οι δύο ομάδες δίνουν ένα μόνο σχοινί που υποτίθεται ότι θα τραβήξουν με τη μέγιστη δύναμή τους, χωρίς να περάσουν τη γραμμή που σημειώνεται μεταξύ τους. Η ομάδα που διασχίζει πρώτα τη γραμμή, χάνει το παιχνίδι.

παιχνιδι δυναμης για παρτυ

Αγώνας δρόμου

Ο αγώνας με εμπόδια είναι ένα ακόμα παιχνίδι που θα έκαναν τα παιδιά. Για αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε κάποια κάθετα εμπόδια σε μια ευθεία. Ένας παίκτης μιας ομάδας πρέπει να πηδήσει πάνω από τα εμπόδια και να τρέξει προς τον συμπαίκτη που στέκεται μπροστά, ο οποίος αρχίζει να τρέχει και να φτάσει στον επόμενο συμπαίκτη. Τα μέλη της ομάδας μπορούν να δίνουν οδηγίες στα μέλη των ομάδων τους για να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια σωστά.

αγωνας δρομου

Όλα αυτά τα παιχνίδια μπορούν σίγουρα να κάνουν την ημέρα σας αξέχαστη. Μπορείτε να βρείτε μερικά ακόμα παιχνίδια για να παίξετε στο πάρτυ και να το κάνετε πιο ενδιαφέρον. Όρεξη και ενθουσιασμός να υπάρχει και θα έχετε ένα υπέροχο πάρτυ.

Το άρθρο αυτό επιμελήθηκε η εταιρεία διοργάνωσης παιδικών πάρτυ Poly party

Σχολιάστε μέσω του Facebook