Πρωτότυπα μέρη για ένα τέλειο εφηβικό πάρτυ

Ο γιος σας ή η κόρη σας μεγάλωσε και πια η εύκολη λύση του παιδότοπου για το πάρτυ είναι ανεπαρκής; Παράλληλα, η ιδέα του να οργανώσετε το εφηβικό πάρτυ στο σπίτι σας σας μοιάζει εφιάλτης, αφού σκέφτεστε τον κόπο που θα χρειαστεί έπειτα για να καθαρίσετε και να συμμαζέψετε το σαλόνι; Όλες αυτές οι σκέψεις είναι πολύ λογικές, το πρόβλημα είναι όμως ότι δεν σας δίνουν λύση στην επίμονη επιθυμία του παιδιού να κάνει πάρτυ. Τα καλά νέα είναι πως υπάρχουν άλλα μέρη, εκτός από τον παιδότοπο και το σπίτι σας, όπου μπορούν να γίνουν υπέροχα εφηβικά πάρτυ που θα είναι το αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των παιδιών την επόμενη μέρα.

 

BOWLING

Μια πρωτότυπη ιδέα είναι το πάρτυ στο bowling. Αν το παιχνίδι αρέσει στο παιδί και τους φίλους του, μπορείτε να οργανώσετε μια βραδιά που όλοι θα παίξουν, ενώ οι χώροι αυτοί αναλαμβάνουν και το πάρτυ προσφέροντάς σας φαγητό, τραπέζια και καρέκλες. Αντίστοιχα, μια άλλη καλή λύση είναι το παγοδρόμιο. Αν δεν είστε φοβιτσιάρηδες ως γονείς και το παιδί σας ξετρελαίνεται με κάτι τέτοια, είναι η τέλεια ιδέα. Τα παιδιά θα βγάλουν την ενέργειά τους με έναν όμορφο τρόπο κι ύστερα θα τα περιμένει στο χώρο υποδοχής μπουφές με snacks και φυσικά την τούρτα. Μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο θα κάνει και ένας dj που με τις μουσικές του θα ενθαρρύνει τα παιδιά όσο κινούνται στον πάγο και αργότερα θα τα διασκεδάσει με χορό και τραγούδι.

bowling

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ

Τα τελευταία χρόνια πολλοί κινηματογράφοι δίνουν τις αίθουσές τους σε ώρες μη αιχμής για παιδικά και εφηβικά πάρτυ. Φανταστείτε πόσο πολύ θα ενθουσιαστούν τα παιδιά, αν απολαύσουν κάποια ταινία που περίμεναν καιρό παρέα με τους αγαπημένους τους φίλους σε μια ιδιωτική προβολή μόνο για αυτά! Η ιδέα αυτή μάλιστα δεν είναι όσο ακριβή ακούγεται σε πρώτη φάση, αφού τα σινεμά κάνουν ειδικές προσφορές, ενώ ταυτόχρονα δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα για το φαγητό. Ποπ κορν, τσιπς, σοκολάτες και καραμέλες είναι υπεραρκετά, αφού άλλωστε την παράσταση θα κλέψει η ταινία.

cinema

ΠΑΡΤΥ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ

Αν πάντως επιθυμείτε κάτι πιο απλό και οικονομικό και εφόσον βέβαια ο καιρός το επιτρέπει, σκεφθείτε την πιθανότητα να κάνετε το πάρτυ στον κήπο ή την πυλωτή. Οι ανάγκες για καθάρισμα θα είναι πολύ μικρότερες και τα παιδιά θα διασκεδάσουν στον ανοιχτό χώρο και τον ήλιο. Μπορείτε μάλιστα να ονομάσετε το πάρτυ barbeque party και να ψήσετε λουκάνικα και μπριζόλες για όλους.

kipos

ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Τέλος, μια εξαιρετική λύση για το καλοκαίρι είναι το πάρτυ στην παραλία. Μπορεί να έχει μια μικρή ταλαιπωρία για τη μεταφορά των πραγμάτων, ειδικά αν δεν μένετε κοντά στη θάλασσα, όμως θα σας αποζημιώσει με τον καλύτερο τρόπο. Πάρτε σουβλάκια για όλους, αφήστε τα παιδιά να κολυμπήσουν και έπειτα, με τη συνδρομή του dj που θα έχει στήσει το ηχοσύστημά του σε κάποια άκρη της παραλίας, φτιάξτε μια υπέροχη βραδιά για τα παιδιά με την αγαπημένη τους μουσική κάτω από τα αστέρια.

paralia

Δείτε κι άλλες ιδέες για εφηβικά πάρτυ.

Σχολιάστε μέσω του Facebook