Τραμπολίνο για το παιδικό πάρτυ

Στα παιδιά αρέσει να χοροπηδάνε πάνω σε καναπέδες και κρεβάτια, θυμηθείτε την εποχή που ήσασταν εσείς παιδιά, πόσες φορές είχατε σπάσει τις σανίδες κρεβατιών των γονιών σας και πόσες φορές είχατε χαλάσει ελατήρια από καναπέδες επειδή δε σταματούσατε να χοροπηδάτε απάνω και ας σας μάλωναν οι γονείς σας; Δυστυχώς οι άνθρωποι μεγαλώνοντας ξεχνάνε πως ένιωθαν και συμπεριφέρονταν όταν ήταν παιδιά, κρύβουν τη παιδικότητα και την αθωότητα εκείνης της ηλικίας, για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις και τη καθημερινότητα της ενηλικίωσης με ότι συνεπάγεται αυτή. Δεν είναι κακό όμως να αφήνετε κάποιες φορές την ανεμελιά εκείνης της ηλικίας να σας συνεπάρει και να διασκεδάσετε με όλη την ενέργεια που διαθέτετε.

τραμπολινο

Για παράδειγμα σε κάποιο ρεπό σας μπορείτε να νοικιάσετε ένα τραμπολίνο και να αρχίσετε να χοροπηδάτε μέχρι τελικής πτώσης, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη. Άλλωστε το καλύτερο φάρμακο για τη ψυχή και το σώμα είναι η ευτυχία και η χαρά που μπορείτε να βρείτε σε πολύ απλά πράγματα, όπως το να διασκεδάσετε με τη παρέα ή τα παιδιά σας, αφού δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να μοιράζεστε με άλλους αυτές τις στιγμές, εφόσον η ευτυχία αξίζει περισσότερο όταν τη μοιραζόμαστε.

Στη περίπτωση που είστε γονιός αφήστε τα παιδάκια σας να σας παρασύρουν, εκείνα θα σας μεταφέρουν τη ξεγνοιασιά και την ελευθερία της νιότης, η οποία δεν έχει όρια. Μπορείτε σε κάποιο ρεπό σας να πάτε οικογενειακά σε κάποιο χώρο που διαθέτει τραμπολίνο και διαφορά φουσκωτά παιχνίδια και να χοροπηδήσετε όλοι μαζί και το καλοκαίρι μπορείτε να επισκεφθείτε κάποιο θαλάσσιο πάρκο. Αν θέλετε μπορείτε να φτιάξετε στο κήπο ή τη βεράντα σας ένα μικρό πάρκο με τραμπολίνο πισίνα για το καλοκαίρι ή απλό τραμπολίνο για τις υπόλοιπες εποχές έτσι ώστε στη περίπτωση που δεν μπορείτε να φύγετε από το σπίτι, να μπορείτε να διασκεδάσετε και να ασκηθείτε, αφού το τραμπολίνο δεν προσφέρει μόνο παιχνίδι αλλά και άσκηση.

 

Μία επίσης καταπληκτική ιδέα είναι να νοικιάσετε ένα τραμπολίνο για το παιδικό πάρτυ του παιδιού σας. Σίγουρα θα περάσουν τέλεια, θα ξεφαντώσουν και θα πέσουν νωρίς για ύπνο γιατί σίγουρα θα είναι πολύ κουρασμένα!

Σχολιάστε μέσω του Facebook