παιδικο παρτυ διακοσμηση

Φτιάξτε πρωτότυπα στολίδια για τα γενέθλια του παιδιού σας

Τώρα που καλοκαιριάζει όλες οι μαμάδες κάνουν τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά πάρτυ για τα παιδιά τους. Πάρτε μερικές διαφορετικές ιδέες για να κάνετε το πάρτυ του παιδιού σας το καλύτερο από όλα.

Μπαλόνια Τα παιδιά λατρεύουν τα μπαλόνια. Τα μπαλόνια αποτελούν απαραίτητο συστατικό των παιδικών πάρτυ και αν ετοιμάζετε και εσείς ένα τέτοιο τότε σίγουρα θα πρέπει να τα εντάξετε στη διακόσμησή σας. Μπορείτε να τα κολλήσετε και με λίγο σελοτέιπ στον τοίχο δημιουργώντας σχέδια. Μια επίσης πολύ καλή ιδέα είναι να σχηματίσετε με μπαλόνια στον τοίχο την ηλικία του παιδιού σας. Μην ξεχάσετε να κολλήσετε και μπαλόνια στην είσοδο για δύο λόγους: για να βρεθεί εύκολα το σπίτι και για να βάλετε τους μικρούς επισκέπτες στο κλίμα με το καλημέρα!

διακοσμηση με μπαλονια

Καραμελίτσες Διακοσμήστε το τραπέζι στο οποίο θα βάλετε όλα τα παιδικά φαγητά και ποτά για το πάρτυ κρεμώντας κολιέ από καραμέλες από το τραπεζομάντηλο. Πάρτε αυτά τα βραχιολάκια με καραμελίτσες που πουλάνε στα ψιλικατζίδικα. Κόψτε τα σε κάποιο σημείο και ενώστε πολλά μαζί έτσι ώστε να δημιουργήσετε μια αλυσίδα. Στερεώστε τα με πινέζες πάνω στο τραπεζομάντηλο.

Γενέθλιο banner Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα από το να φτιάξετε μόνοι σας το γενέθλιο banner του παιδιού σας. Ψάξτε σε περιοδικά, βιβλία, κάρτες και εφημερίδες και βρείτε όμορφα γράμματα σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Διαλέξτε τα γράμματα που θέλετε και έπειτα πηγαίνετε τα σε κάποιο φωτοτυπικό κέντρο έτσι ώστε να σας τα μεγεθύνουν. Κολλήστε σε ένα πανό τα γράμματά σας και το banner σας είναι έτοιμο και σούπερ πρωτότυπο.

μπανερ γενεθλιων

Αυτοκόλλητα με το πρόσωπο του παιδιού σας Ένας πολύ όμορφος τρόπος για να φαίνεται το παιδάκι σας παντού, είναι να φτιάξετε αυτοκόλλητα με το πρόσωπό τους. Πάρτε μια φωτογραφία του παιδιού σας και πηγαίνετε την σε ένα κατάστημα που φτιάχνει αυτοκόλλητα. Διαφορετικά, αν θέλετε να το κάνετε μόνοι σας, πάρτε λευκά αυτοκόλλητα και κολλήστε με κόλλα πάνω σε αυτά τη φωτογραφία του παιδιού σας την οποία θα έχετε εκτυπώσει αρκετές φορές. Μπορείτε να κολλήσετε αυτά τα αυτοκόλλητα παντού (στα πλαστικά ποτηράκια, στις χαρτοπετσέτες και στα πιατάκια των παιδιών.

Όμορφες χαρτοπετσέτες Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα για να αγοράσετε τις σχετικά ακριβές χαρτοπετσέτες για παιδικά πάρτυ, μπορείτε να τις φτιάξετε μόνοι σας. Πάρτε χαρτοπετσέτες σε διάφορα χρώματα και δώστε τους το σχήμα που θέλετε. Φτιάξτε καρδούλες, φυλλαράκια, ψαράκια, λουλουδάκια και ό,τι άλλο μπορείτε να δημιουργήσετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ψαλίδι και φαντασία!χαρτοπετσετες

Πηγή: spirossoulis.com

Σχολιάστε μέσω του Facebook