Κατηγορία: Βαπτίσεις

μπαλονια αριθμοι

Μπαλόνια με αριθμούς και γράμματα: χρησιμοποιήστε τα και εντυπωσιάσετε σε κάθε περίσταση!

Τα μπαλόνια με αριθμούς και γράμματα είναι η νέα μόδα στα πάρτυ και τις γιορτές, αφού δίνουν μια πολύ ξεχωριστή νότα και προσελκύουν όλα τα βλέμματα μεμιάς χωρίς να χρειάζεται κα κάνετε τίποτα άλλο. Ανάλογα με το θέμα της γιορτής, βγαίνουν σε πολλά και διάφορα χρώματα και πηγαίνουν τη διακόσμηση ένα βήμα παραπέρα. Συγκεντρώσαμε παρακάτω όλες τις περιστάσεις, στις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπαλόνια με αριθμούς και γράμματα, ώστε να δημιουργήσετε μια υπέροχη θεματική γιορτή, έναν καμβά για τις αναμνήσεις σας.

Περισσότερα...

5 ιδέες για πρωτότυπη βάφτιση

Βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια; Ονειρεύεστε μια βάφτιση που θα είναι πραγματικά ξεχωριστή χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία; Εμείς έχουμε πέντε διαφορετικές προτάσεις για μια πρωτότυπη αλλά και οικονομική βάφτιση.

Περισσότερα...

Catering μετά τη βάφτιση: 6 λόγοι να το προτιμήσετε

Ο μπουφές έξω από την εκκλησία έχει αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα διαδεδομένος

και όχι άδικα αν σκεφτεί κανείς τα προτερήματα αυτής της επιλογής:

O μπουφές έξω από την εκκλησία έχει αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα διαδεδομένος και όχι άδικα αν σκεφτεί κανείς τα προτερήματα αυτής της επιλογής:

  • Πρόκειται κυρίως για μία εναλλακτική λύση σε σχέση με μία τυπική δεξίωση.
  • Σαφώς και μπορεί να κοστίσει σχεδόν το ίδιο με ένα κέντρο, όμως μπορεί και να αποτελέσει μία πολύ οικονομική λύση, αν παραλείψετε...
Περισσότερα...

Παιδικό πάρτυ ή βάπτιση με θέμα Φλαμίνγκο

Αν σκέφτεστε να κάνετε πάρτι Φλαμίνγκο αυτές οι φωτογραφίες θα σας πείσουν. Είναι ένα θέμα μοναδικό, φωτεινό , χρωματιστό και τόσο μα τόσο πρωτότυπο.

Περισσότερα...
σετ βαπτισης

Ιδέες για την Απόκτηση του Καλύτερου Σετ Βάπτισης

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στην εξεύρεση σετ βάπτισης για το μελλοντικό βαφτιστήρι σας, τότε ίσως πρέπει να κάνετε ένα μικρό βήμα πίσω και να δώσετε έμφαση στη γενική ιδέα της βάπτισης. Το βρέφος είναι έτοιμο να καλωσοριστεί στον κόσμο του Χριστιανισμού και εσείς μπορείτε πάντοτε να βρείτε βαπτιστικά είδη που θα συνάδουν με την περίσταση.

Περισσότερα...