Θέμα βάπτισης: Vintage Μπαλαρίνα

Στο σημερινό μας άρθρο θα μιλήσουμε για ένα πολύ όμορφο candy bar με θέμα την μπαλαρίνα μας αλλά με μια αίσθηση από μια άλλη εποχή!

Πρωταγωνιστές σε αυτό το μυστήριο δυο μικρούλες αξιαγάπητες! Έτσι όλα φτιάχτηκαν με πολλή αγάπη και ακόμη περισσότερη κεφάτη διάθεση.

Μιας και το μυστήριο ήταν πρωινή ώρα η μαμά ήθελε να ευχαριστήσει τους καλεσμένους της με γλυκίσματα και λικεράκι κατά την διάρκεια του μυστηρίου.

Έτσι, σε ένα τραπέζι βάλαμε το τραπεζομάντηλο με το ξεχωριστό print το οποίο διαλέξαμε προσεκτικά ώστε να παραπέμπτει σε μια άλλη εποχή.

Βάλαμε το λικεράκι, τα σφηνάκια και λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους.

Και τι δεν βάλαμε, ντονατσάκια, Pop corn, Marshmellows, Πολύχρωμα κουφετάκια (τα αγαπώ), μπισκοτάκια με ζαχαρόπαστα σε σχήμα πεταλούδας (τις οποίες οι μικρές πρωταγωνίστριες λατρεύουν), τρουφάκια με χρωματιστή τρούφα και Cupcakes με vintage διάθεση και λουλουδάκια.

Vintage1_Copy Vintage2_Copy Vintage3_Copy Vintage4_Copy

Για ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα δεν είναι απαραίτητο να σπαταλήσετε πολλά χρήματα εάν “πιάνουν” τα χέρια σας!

Λίγη φαντασία, λίγη βοήθεια και θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα! Το καλύτερο δε σε όλη την προσπάθεια είναι ότι θα αφήσετε τους καλεσμένους υπερευχαριστημένους με την προσωπική φροντίδα σας!

Πηγή: Paidorama.com

Δείτε κι άλλες ιδέες για βαπτίσεις

Σχολιάστε μέσω του Facebook