παρτυ γενεθλιων εφηβων κοριτσιων 14 χρονων

6 ιδέες για πάρτυ γενεθλίων για κορίτσια 14 χρονών

Όταν τα παιδιά είναι σε μικρή ηλικία, είναι εύκολο για το γονιό να βρει ιδέες για παιδικά πάρτυ με κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Συνήθως, η επιλογή γίνεται με βάση τον ήρωα κάποιας παιδικής ταινίας που αρέσει στα παιδιά. Όταν, όμως, αυτά μεγαλώνουν, τα πράγματα δυσκολεύουν. Ειδικά τα κορίτσια, μόλις μπουν στην εφηβεία, γίνονται ολόκληρες κοπέλες και πια είναι αρκετά δύσκολο να βρεθούν πρωτότυπες ιδέες για το πάρτυ τους. Γι’ αυτό το λόγο, μαζέψαμε για εσάς μερικά ξεχωριστά θέματα που μπορείτε να υλοποιήσετε, ώστε να ενθουσιάσετε την κόρη σας και τις φίλες της αλλά και να διοργανώσετε ένα υπέροχο πάρτυ μαζί τους.

Παρίσι

Δεν υπάρχει κοπέλα που να μην ονειρεύεται την Πόλη του Φωτός για ένα ταξίδι. Το κέντρο της μόδας, των μεγάλων οίκων, της απαράμιλλης ομορφιάς και της αρχοντιάς μπορεί να αποτελέσει ένα θεματικό πλαίσιο, για να δημιουργήσετε ένα άκρως διαφορετικό πάρτυ. Ποια είδη πάρτυ θα χρειαστείτε; Σίγουρα, ο πύργος του Άιφελ θα κυριαρχήσει στις προσκλήσεις και στην τούρτα, όμως μη μείνετε μόνο σε αυτό το μοτίβο. Μπορείτε να δώσετε στα κορίτσια να φορέσουν μπερέ, γυαλιά και κορόνες ή να τις φωτογραφίσετε με τα αντίστοιχα photobooth props. Όλα τα υπόλοιπα είδη πάρτυ, όπως οι χαρτοπετσέτες, τα ποτήρια και τα πιάτα, θα πρέπει να είναι στους τόνους του ροζ και του μαύρου.



Disco party

                Γεμίστε το σαλόνι σας φωτορρυθμικά, ντισκομπάλες και neon μπαλόνια, για να θυμίζει disco της δεκαετίας του ’80. Μπορείτε να υλοποιήσετε αυτό το πάρτυ σε συνεργασία με κάποιον dj ή και μόνοι σας αν έχετε καλό ηχητικό σύστημα. Όλες σας οι καλεσμένες θα χορέψουν με την ψυχή τους, ενώ όταν φουντώσει το κέφι, μπορείτε να διοργανώσετε μια αυτοσχέδια βραδιά karaoke.

Πάρτυ ομορφιάς και περιποίησης

                Ποιο κοριτσάκι στην εφηβεία δεν έχει περάσει ώρες ολόκληρες πειραματιζόμενο με τα σύνεργα μακιγιάζ της μαμάς του! Χαρίστε στις καλεσμένες σας, λοιπόν, στιγμές περιποίησης και ομορφιάς βάφοντάς τες και δείχνοντάς τους πώς να βάζουν το κάθε τι πάνω στο πρόσωπό τους, για να γίνουν πανέμορφες. Ύστερα, μπορείτε να βγάλετε αναμνηστικές φωτογραφίες που θα τους θυμίζουν για πάντα αυτό το ξεχωριστό πάρτυ.

Spa party

Μουσική

                Αν οι καλεσμένες σας αγαπούν τη μουσική, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πάρτυ με θέμα τη μουσική. Όλα τα είδη πάρτυ θα είναι στα χρώματα του άσπρου και του μαύρου, τα μπαλόνια θα έχουν πάνω τους νότες και κλειδιά του σολ, ενώ σε αντίστοιχα μοτίβα θα είναι και η τούρτα και οι προσκλήσεις. Αν, μάλιστα, κάποιες καλεσμένες παίζουν μουσικά όργανα, μπορείτε να τους ζητήσετε να τα φέρουν μαζί τους και να περάσετε μια πολύ δημιουργική μουσική βραδιά.

Boho party

                Το boho είναι παντού φέτος και είναι η ιδανική και η πιο σικ ιδέα για παιδικά πάρτυ μεγαλύτερων κοριτσιών. Γεμίστε το χώρο με pom pom, βεντάλιες και μπαλόνια σε γήινα χρώματα και αν έχετε κήπο, βάλτε σκηνές, για να κάνετε τα κορίτσια να έρθουν σε επαφή με τη φύση. Ονειροπαγίδες και φτερά στη διακόσμηση θα δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα ακριβώς που θέλετε.

Boho party στον κήπο

Σχολιάστε μέσω του Facebook