πειρατικο παιδικο παρτυ

Παιδικό πάρτυ με θέμα πειρατές

Σε ένα πρωτότυπο παιδικό πάρτυ, σπαθιά, μπαντάνες, γάντζοι και σεντούκια σάς βάζουν στην περιπέτεια να ανακαλύψετε κρυμμένους θησαυρούς και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας.

  • Δημιουργήστε καλή διάθεση στο πάρτυ με εντυπωσιακή διακόσμηση, όπως χαρούμενα σερβίτσια, μπαλόνια, μικρές σημαίες (νεκροκεφαλές που είναι στη μόδα και αρέσουν και στα κορίτσια), παλιές ξύλινες πινακίδες που οδηγούν προς τα πού είναι το πάρτυ κ.λπ.
  • Καλύψτε το τραπέζι με ένα ύφασμα σε μαύρο και κόκκινο χρώμα και προσθέστε σερπαντίνες, μπαλόνια και κομφετί στη διακόσμηση.
  • Τοποθετήστε σε εμφανές σημείο τα έπαθλα των νικητών από τα παιχνίδια που θα παίξουν τα παιδιά. Φροντίστε να είναι αντικείμενα επηρεασμένα από το θέμα, π.χ. σοκολατένια νομίσματα τυλιγμένα με χρυσόχαρτο!
  • Οι αναμνήσεις είναι ακόμα πιο ιδιαίτερες όταν οι καλεσμένοι παίρνουν στο σπίτι τους όσα δημιούργησαν οι ίδιοι στο πάρτυ. Είτε σχεδίασαν χάρτες θησαυρού είτε διακόσμησαν σεντούκια, είναι αντικείμενα που θα τους θυμίζουν την περίσταση.

πειρατικο παρτυ

Αφού κάνετε την ανατροπή επιλέγοντας ένα τέτοιο θέμα κρατήστε την πρωτοτυπία σε όλο τον σχεδιασμό του πάρτυ επιλέγοντας μια ξεχωριστή πρόσκληση!

  • Οι προσκλήσεις για ένα πάρτυ πειρατών μπορεί να είναι ένας χάρτης θησαυρού, μια σημαία με ένα κρανίο ή έναν σκελετό. Μην ξεχάσετε να αναγράψετε την ώρα έναρξης και λήξης, την ημερομηνία και την τοποθεσία της «περιπέτειας».(Δείτε εδώ προσκλήσεις για παιδικό πάρτυ)
  • Ένα πειρατικό πάρτυ δεν θα είναι ποτέ πλήρες αν δεν περιλαμβάνει τα απαραίτητα gadgets. Σπαθιά με λαστιχένιες λόγχες, καλύμματα στα μάτια κ.λπ. χαρίζουν ενθουσιασμό στο πάρτυ και επιτρέπουν στους καλεσμένους σας, μικρούς και μεγάλους, να διασκεδάσουν μεταξύ τους.
  • Μια τούρτα σε σχήμα πειρατικού πλοίου θα κλέβει τις εντυπώσεις, μπορείτε όμως να επιλέξετε μια πιο εύκολη και απλή τούρτα σε στρογγυλό σχήμα και με μπλε γλάσο στην επικάλυψη, ώστε να παραπέμπει στη θάλασσα, και μικρά πειρατικά παιχνίδια για τη διακόσμησή της.
  • Μην ξεχνάτε και τα μικρότερα γλυκίσματα που θα υπάρχουν επάνω στα τραπέζια: cupcakes και μπισκότα με διακόσμηση κεφάλια πειρατών κλπ.

Πηγή: spirossoulis.com

Σχολιάστε μέσω του Facebook