Παιδικο παρτυ πειρατες

Πειρατικό πάρτυ: αυτή η νέα ιδέα απογειώνει τα παιδικά πάρτυ

Το πειρατικό πάρτυ είναι μια ξεχωριστή ιδέα που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο των αναζητήσεων μέσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια και χωρίς να υπάρχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις χώρου. Ψάχνετε μια καινούρια ιδέα για το πάρτυ του παιδιού σας και δεν βρίσκετε τίποτα που να σας ενθουσιάζει; Η αλήθεια είναι πως αν έχετε διοργανώσει αρκετά παιδικά πάρτυ θα ξέρετε ήδη καλά πως τα σύγχρονα παιδιά δύσκολα μαγεύονται από κάτι και ακόμα δυσκολότερα απασχολούνται δημιουργικά, αν έχουν ξανακάνει κάποια δραστηριότητα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε καινούριο παιδικό πάρτυ είναι και μια καινούρια πρόκληση για εσάς και τους μικρούς σας καλεσμένους. Διαβάστε, λοιπόν, γιατί αυτή η νέα ιδέα είναι ακριβώς αυτό που θέλετε για ένα ξεχωριστό και επιτυχημένο πάρτυ τόσο για κορίτσια όσο και για αγόρια.

Ένα παιχνίδι που τα συνδυάζει όλα

Το πειρατικό πάρτυ είναι ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού, τον οποίο τα παιδιά καλούνται να βρουν και να ξετρυπώσουν. Το μοναδικό που έχει αυτό το concept είναι ότι τα έχει όλα: παιχνίδια που οξύνουν την σκέψη των παιδιών, παιχνίδια ταχύτητας, στα οποία οι καλεσμένοι σας θα βγάλουν όλη τους την ενέργεια και αδρεναλίνη, παιχνίδια επιδεξιότητας, για να ενθαρρυνθεί η δημιουργικότητα όλων. Παράλληλα, τα κοστούμια των ανιματέρ και των καλεσμένων, τα διακοσμητικά στοιχεία, ο εξοπλισμός των παιχνιδιών και το πειρατικό face painting είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται, για να μπουν τα παιδιά στο κλίμα και να νιώσουν πράγματι για λίγο πειρατές σε ένα εξωτικό νησί.

πειρατικο παρτυ

Δημιουργική απασχόληση που ενισχύει τις δεξιότητες των παιδιών

Κάθε παιδί είναι καλό σε κάτι. Άλλα παιδιά έχουν εξαιρετικές αθλητικές επιδόσεις, άλλα ζωγραφίζουν υπέροχα, άλλα τα καταφέρνουν αξιοθαύμαστα σε παιχνίδια ισορροπίας και επιδεξιότητας και άλλα εντυπωσιάζουν με την ευφυΐα τους και την ικανότητά τους να λύνουν γρίφους. Το πειρατικό πάρτυ δίνει τη δυνατότητα σε κάθε παιδί ξεχωριστά να μεγαλουργήσει, να δείξει τα ταλέντα του και να αισθανθεί χρήσιμο μέσα στην ομάδα του. Κανένας δεν θα μείνει παραπονεμένος, αφού κάθε καλεσμένος θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει και να περάσει καλά. Όταν τελειώσει το πάρτυ, όλα τα παιδιά θα είναι εξουθενωμένα από μια γλυκιά κούραση του σώματος και του μυαλού αλλά κυρίως από τη χαρά του να έχουν κάνει κάτι δημιουργικό.

πειρατικο παρτυ

Ομαδικότητα χωρίς νικητές και χαμένους

Έχει αποδειχθεί ότι τα παιδιά σχολικής ηλικίας χρειάζονται ώθηση, για να μάθουν την ομαδικότητα, και μπορούν να γίνουν πολύ ανταγωνιστικά τόσο με τους συμπαίκτες όσο και με τους αντιπάλους. Αυτό είναι κάτι που πρέπει πάση θυσία να αποφευχθεί σε ένα παιδικό πάρτυ, αν θέλετε να κυλήσει ομαλά και χαρούμενα, και αυτό μπορεί ακριβώς να πετύχει το πειρατικό πάρτυ. Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για κάθε ομάδα να συνεργαστεί με ομαδικό πνεύμα, αφού κάθε… πειρατής θα πρέπει να βοηθάει τον άλλον, ώστε να φτάσουν στον τελικό στόχο. Τελικά, βέβαια, όλα τα παιδιά επωφελούνται από το θησαυρό, ώστε κανένα να μη μείνει παραπονεμένο. Άλλωστε, σημασία έχει η χαρά του παιχνιδιού και το ότι τα παιδιά ζουν για λίγο το όνειρό τους και γίνονται Πειρατές της Καραϊβικής με σάρκα και οστά!

πειρατικο παρτυ

Το Poly party έχει δημιουργήσει ένα καταπληκτικό πειρατικό πάρτυ γενεθλίων το οποίο ενθουσιάζει τα παιδιά και τους γονείς. Δείτε περισσότερα στο www.polyparty.gr

Σχολιάστε μέσω του Facebook