παρτυ 18 χρονων

Ιδεες για παρτυ γενεθλιων 18 χρονων – Διακόσμηση & Φαγητό

Όσο κι αν μεγαλώνουμε, ένα κομμάτι μας ανήκει πάντα στο παιδί που αφήσαμε πίσω μας. Αυτό ακριβώς το κομμάτι είναι που θέλουμε να θυμόμαστε όταν έχουμε γενέθλια και διοργανώνουμε πάρτυ, για να τα γιορτάσουμε με τους φίλους μας. Αν, λοιπόν, ετοιμάζετε κι εσείς το πάρτυ γενεθλίων σας, στο σπίτι σας ή σε κάποιον άλλο χώρο, αυτά είναι τα 5 είδη για πάρτυ, τα οποία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπουν από αυτή τη γιορτή. Άλλωστε, αυτά θα έχετε να θυμάστε μετά από χρόνια και αυτά είναι που θα εγγυηθούν την επιτυχία, τη διασκέδαση και τις υπέροχες φωτογραφίες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Τούρτα

Αν δεν σβήσετε κεράκια, δεν υπάρχει πάρτυ γενεθλίων. Όσο πιο φαντασμαγορική, μάλιστα, τόσο το καλύτερο! Οι τούρτες με ζαχαρόπαστα είναι ιδανικές, για να φτιάξετε ένα συγκεκριμένο concept γύρω από ένα θέμα που αγαπάτε και να έχετε ως τούρτα ένα ξεχωριστό έργο τέχνης που θα καταπλήξει τους πάντες. Για να την κάνετε ακόμα πιο εντυπωσιακή, διακοσμήστε την με γιρλάντες, σημαιάκια και πολλά κεράκια και είστε έτοιμοι!

τουρτα γενεθλιων

Μπαλόνια με αριθμούς

Γιατί να κρύβουμε, άλλωστε, την ηλικία μας; Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να σατιρίσετε το χρόνο που περνάει από το να γεμίσετε το πάρτυ σας με μεγάλα μπαλόνια με τον αριθμό της ηλικίας σας. Σε χρυσό, ασημένιο, κόκκινο ή όποιο άλλο χρώμα θέλετε, τα μπαλόνια αυτά θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα στο πάρτυ σας, ενώ μπορείτε να τα έχετε σε οποιαδήποτε μέρος και αν διοργανώσετε τη γιορτή.

μπαλονια αριθμοι

Πιατάκια και μαχαιροπίρουνα

Αν το πάρτυ γίνεται σπίτι σας, σίγουρα θα πρέπει να έχετε φροντίσει για το τραπέζι και το φαγητό των καλεσμένων σας, ακόμα και αν αυτό είναι finger food. Αν το πάρτυ γίνεται σε κάποιο μαγαζί, κάτι τέτοιο δεν θα σας απασχολεί, όμως την ώρα της τούρτας είναι όμορφο να έχετε πιατάκια και μαχαιροπίρουνα που θα είναι εορταστικά. Επιλέξτε ένα θέμα για το πάρτυ σας και βρείτε ιδιαίτερα χάρτινα και πλαστικά πιατάκια και μαχαιροπίρουνα, για να απολαύσουν οι καλεσμένοι σας το φαγητό και την τούρτα.

Πιατάκια και μαχαιροπίρουνα

Γιρλάντες

Μην ντρέπεστε να αισθανθείτε πάλι παιδί και να γιορτάσετε με την ψυχή σας. Κρεμάστε στους τοίχους γιορτινές γιρλάντες και σημαιάκια σε έντονα χρώματα και αφεθείτε στο κέφι μιας τέτοιας ημέρας. Ιδανικά, διαλέξτε ένα θέμα, γύρω από το οποίο θα κινηθεί όλη η διακόσμηση του πάρτυ. Υπάρχουν πολλά θέματα για ενήλικα πάρτυ, όπως λουλούδια, τροπικό δάσος, boho ή ναυτικό θέμα, ενώ ανάλογα με την εποχή μπορείτε να επιλέξετε και κάποιο εποχιακό θέμα, όπως Χριστούγεννα, Halloween ή απόκριες.

γιρλαντες

Κοκτέιλ

Πάρτυ ενηλίκων χωρίς αλκοόλ δεν γίνεται, όμως εμείς σας προτείνουμε να πρωτοτυπήσετε και εκτός από τα κλασικά ποτά και τις μπύρες να προσφέρετε και κοκτέιλ στο πάρτυ σας. Το βασικό που θα χρειαστείτε είναι ένα μπλέντερ και πολλή φαντασία, για να δημιουργήσετε πρωτότυπα κοκτέιλ, τα οποία θα τραβήξουν την προσοχή όλων των καλεσμένων σας.

Κοκτέιλ

Σχολιάστε μέσω του Facebook