ιδεες για πρωτα γενεθλια

Ιδέες για τα πρώτα γενέθλια

Πριν ένα χρόνο τέτοιες μέρες περιμένατε την άφιξη του μωρού σας στο σπίτι με μεγάλη αγωνία και φέτος είστε οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο που κρατάτε το μωρό σας στη αγκαλιά σας. Τα πρώτα γενέθλια ενός ανθρώπου είναι από τα πιο σημαντικά στη ζωή του, για αυτό και εσείς θα πρέπει να δημιουργήσετε μέσα από ένα όμορφο πάρτυ την πιο γλυκιά ανάμνηση για το παιδί σας. Μεγαλώνοντας θα βλέπει τις φωτογραφίες και τα βίντεο και θα σας ευχαριστεί.

Ο χώρος

Επιλέξτε έναν όμορφο χώρο στο σπίτι σας ή σε κάποιο παιδότοπο και διακοσμήστε τον κατάλληλα έτσι ώστε να φαντάζει το ιδανικό τοπίο για αυτή τη μεγάλη μέρα του μωρού σας. Αν δυσκολεύεστε με την διακόσμηση επιλέξτε ένα θέμα, το οποίο θα σας βοηθήσει πολύ, για να μην κουράζεστε.

Οι καλεσμένοι

Φροντίστε να μην λείπει κανείς από τους ανθρώπους που το μωρό σας θα ήθελε να έχει δίπλα του, συγγενείς, φίλοι, η νονά του και όποιο άλλο πρόσωπο θεωρείτε εσείς σημαντικό φροντίστε να το καλέσετε σε αυτή την όμορφη γιορτή.

οι καλεσμενοι σε παρτυ πρωτα γενεθλια

Η τούρτα

Φροντίστε να επιλέξετε μία γευστική τούρτα, η οποία όμως να έχει και κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο ή στόλισμα. Στην αγορά πλέον θα βρείτε πάρα πολλά μικρά έργα τέχνης στη ζαχαροπλαστική. Σε περίπτωση που επιλέξατε θέμα διακόσμησης για το πάρτυ τότε η τούρτα θα ήταν πολύ όμορφο αν ήταν στο ίδιο ύφος.

τουρτα πρωτα γενεθλια

Τα ρούχα

Φροντίστε τα ρούχα του μωρού σας να είναι όμορφα και ξεχωριστά για το ειδικό αυτό γεγονός, έτσι ώστε μια μέρα όταν θα χαζεύει τις φωτογραφίες να του φαίνονται όλα τόσο όμορφα και συγκινητικά.

ρουχα για πρωτα γενεθλια

Η μουσική

Η μουσική αποτελεί καθοριστικό παράγοντα σε κάθε πάρτυ ακόμα και σε ένα παιδικό, για αυτό επιλέξτε όμορφη απαλή μουσική καθώς και παιδικά τραγούδια ιδανικά για την ημέρα.

Το φαγητό

Η πιο ασφαλής επιλογή σαν φαγητό για ένα πάρτυ είναι το μπουφέ. Επιλέξτε νόστιμες γεύσεις, οι οποίες θα ευχαριστήσουν τους περισσότερους καλεσμένους σας. Επιλέξτε επίσης ωραία κοκτέιλ από χυμούς φρούτων καθώς και ποτά χωρίς υψηλό δείκτη αλκοόλ.

πρωτα γενεθλια φαγητο

Φτιάξτε αναμνήσεις

Ζητήστε από διάφορους φίλους και συγγενείς σας, να βγάλουν όσες περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο μπορούν έτσι ώστε να κρατηθούν οι μνήμες στο μυαλό και στην καρδιά σας για πολλά χρόνια ακόμα. Με αυτό τον τρόπο θα δώσετε στο παιδί σας την ευκαιρία να ζήσει αυτή τη μέρα ακόμη και πολλά χρόνια μετά. Μην ξεχάσετε τις οικογενειακές φωτογραφίες αποτελούν ενθύμιο και κληρονομιά ζωής.

δημιουργηστε αναμνησεις με φωτογραφιες

Αξεσουάρ

Καπελάκια, χρωματιστά μπαλόνια, διάφορα πολύχρωμα στολίδια, πινιάτα πρώτα γενέθλια (κορίτσι ή αγόρι), ταιριάζουν απόλυτα στο πιο όμορφο πάρτυ της ζωής σας και μην φοβηθείτε να τα επιλέξετε. Η ζωή είναι μικρή και αξίζει για αυτές τις στιγμές, για αυτό και πρέπει να τις ζούμε στο έπακρο.

αξεσουαρ για παρτυ πρωτα γενεθλια

Αξίζει τον κόπο

Η διοργάνωση ενός τέτοιου πάρτυ μπορεί να σας ακούγεται κουραστική και δύσκολη, όμως δεν θα το μετανιώσετε ούτε στιγμή από τη στιγμή που θα το διοργανώσετε και θα το ζήσετε. Μην έχετε την λάθος εντύπωση πως δεν αξίζει ο κόπος, επειδή το παιδί σας είναι μικρό και δεν καταλαβαίνει, τα μωρά αντιλαμβάνονται όλα τα συναισθήματα.

Έτσι όταν μια μέρα το παιδί σας, θα σας ζητήσει φωτογραφίες από τα πρώτα του γενέθλια, δεν θα το κοιτάζετε με το στόμα ανοιχτό. Μοιράστε τις δουλειές για τη διοργάνωση σε όλη την οικογένεια, για να έχετε όλοι μία μέρα τις όμορφες αναμνήσεις εκείνου του γλυκού πρώτου πάρτυ.

Σχολιάστε μέσω του Facebook