Μοναδικές ιδέες για χειμωνιάτικα παιδικά πάρτυ!

Μαμάδες των χειμωνιάτικων μωρών, σας καταλαβαίνουμε!

Τα παιδιά του καλοκαιριού μπορούν να βγουν έξω και να παίξουν στα πάρτυ τους, και έχουν άφθονες επιλογές! Εσείς όμως, μέσα στο κρύο του χειμώνα, πρέπει να βρείτε ιδέες για να περάσουν όλοι καλά σε εσωτερικό χώρο!Μην αγχώνεστε! Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τις καλύτερες ιδέες!

1. Ένα μαγικό χειμωνιάτικο πάρτυ! 

1-91

Για όσες δεν σας αρέσει η ιδέα με τα κλασσικά χειμωνιάτικα θέματα, μπορείτε να οργανώσετε ένα μαγικό πάρτυ με ρουστίκ, χαριτωμένη διακόσμηση σε γήινα χρώματα! Νιφάδες χιονιού με glitter, ένα γλυκό ζεστό μπαρ που προσφέρει κακάο, και πολλά ασήμι και ροζ δέντρα, θα δημιουργήσουν ένα πάρτυ που όλα τα παιδιά θα ζηλέψουν!

2. Ένα χειμωνιάτικο πάρτυ με πιγκουίνους – γλυκίσματα!

2-70

Πιγκουίνοι στην τούρτα, πιγκουίνοι σε γλυφιτζούρια, πιγκουίνοι στα δωράκια των καλεσμένων… Και όλοι θα ξετρελαθούν!

3. Ασπρόμαυροι πιγκουίνοι

3-63

Με κυρίαρχο το ασπρόμαυρο χρώμα και τα γεωμετρικά σχήματα, μπορείτε να δημιουργήσετε ή να βρείτε εντυπωσιακά υλικά για το πάρτυ σας! Άλλωστε μια τουρτα ιγκλού είναι αξιαγάπητη!

4. Ένα πάρτι γεμάτο Glitter!

5-47

Είναι κομψό, είναι σοφιστικέ, είναι εντυπωσιακό! Τι άλλο να ζητήσει η μικρή σας πριγκίπισσα;

5. Το κυνήγι των δεινοσαύρων

6-41

Ένα θέμα που θα λατρέψει ο μικρός σας εξερευνητής! Δεινόσαυροι στην τούρτα, στα cupcakes, καπέλα εξερευνητή, μεγεθυντικοί φακοί και λίγος χώρος παραπάνω στο σπίτι, και οι καλεσμένοι θα ενθουσιαστούν με το κυνήγι των δεινοσαύρων!

6. Με θέμα τα Angry Birds

7-36

Αποτελούν μια μόδα που έχει συναρπάσει πολλά παιδιά! Τα Angry Birds μπορούν να αποτελέσουν ένα τέλειο θέμα για το πάρτυ του παιδιού σας, ανεξαρτήτως φύλου!

7. Το πριγκιπικό πάρτυ

8-33

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά… Το θέμα πριγκίπισσα είναι ένα θέμα που ενθουσιάζει όλα σχεδόν τα κορίτσια!

8. Παρτυ με σούπερ – ήρωες!

9-30

Συνδυάστε τους όλους! Φτιάξτε ντεκόρ με σούπερμαν, μπάτμαν, σπάιντερμαν και όποιον άλλον αγαπάνε τα αγόρια σας και θα τους ξετρελάνετε!

9. Πάρτυ για μικρούς σεφ! 

10-26

Μια φανταστική ιδέα τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια! Δώστε τους υλικά απο την κουζίνα σας και αφήστε τους να παίξουν!

Μπορείτε ακόμη στο τέλος να τα φάτε όλα βλέποντας μια ταινία!

10. Πάρτυ πασαρέλα

13-18

Απευθύνεται κατά βάση στα κορίτσια και έχει πάντα επιτυχία! Εντυπωσιακά γυαλιά, μικρές του-του και άπειρα καπέλα! Μπορείτε είτε να τα φτιάξετε, είτε να χρησιμοποιήσετε τα ήδη υπάρχοντα του παιδιού σας… Το αποτέλεσμα όμως θα είναι σίγουρα επιτυχές!

 

12. Μικρή μπαλαρίνα

17-13

Ο μολυβένιος στρατιώτης, ο καρυοθραύστης και οι μπαλαρίνες δημιουργούν πάντα ένα κοριτσίτικο κλίμα με διάθεση για χορό! Βάλτε τη λίμνη των κύκνων να ακούγεται και αφήστε την κόρη σας και τις φίλες της να εκφραστούν!

Δείτε κι άλλες ιδέες για παιδικά πάρτυ.

Πηγή: Babyradio.gr

Σχολιάστε μέσω του Facebook