μπαλονια αριθμοι

Μπαλόνια με αριθμούς και γράμματα: χρησιμοποιήστε τα και εντυπωσιάσετε σε κάθε περίσταση!

Τα μπαλόνια με αριθμούς και γράμματα είναι η νέα μόδα στα πάρτυ και τις γιορτές, αφού δίνουν μια πολύ ξεχωριστή νότα και προσελκύουν όλα τα βλέμματα μεμιάς χωρίς να χρειάζεται κα κάνετε τίποτα άλλο. Ανάλογα με το θέμα της γιορτής, βγαίνουν σε πολλά και διάφορα χρώματα και πηγαίνουν τη διακόσμηση ένα βήμα παραπέρα. Συγκεντρώσαμε παρακάτω όλες τις περιστάσεις, στις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπαλόνια με αριθμούς και γράμματα, ώστε να δημιουργήσετε μια υπέροχη θεματική γιορτή, έναν καμβά για τις αναμνήσεις σας.

Γενέθλια

Η κατεξοχήν πιο ταιριαστή περίσταση για τα μπαλόνια με αριθμούς είναι τα πάρτυ γενεθλίων είτε για παιδιά είτε για ενήλικες. Ένα υπερμέγεθες μπαλόνι με την ηλικία είναι τέλειο, για να βγάλετε επιβλητικές φωτογραφίες γενεθλίων και να αναδείξετε τη διακόσμηση του πάρτυ ακόμα και χωρίς να χρειαστεί να κάνετε τίποτα άλλο, χωρίς ούτε καν γιρλάντες και άλλα μπαλόνια. Εκτός από το μπαλόνι με τον αριθμό, πολύ ωραίο διακοσμητικό στοιχείο είναι και τα μπαλόνια foil που αναγράφουν λέξεις, όπως party ή happy birthday.

μπαλονια αριθμος τριαντα

Baby shower

Τα μπαλόνια με αριθμούς και γράμματα είναι πολύ συνηθισμένα και στη γιορτή που γίνεται για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας. Ούτως ή άλλως, η διακόσμηση σε αυτά τα πάρτυ είναι συνήθως λιτή, οπότε αρκεί ένα μπαλόνι είτε με το όνομα του μωρού που θα έρθει είτε με τους μήνες που απομένουν μέχρι να γεννηθεί, για να δώσει μια εορταστική νότα στο event. Πολύ όμορφο είναι και ένα μπαλόνι σε ροζ ή μπλε χρώμα ανάλογα με το φύλο του παιδιού με τη λέξη baby.

Βάφτιση

Στις βαφτίσεις επιλέγεται ένα συγκεκριμένο θέμα, μοτίβο ή χρώμα για τη διακόσμηση της γιορτής, στην οποία κεντρικό ρόλο παίζει βεβαίως το όνομα του νεοφώτιστου ή της νεοφώτιστης. Έτσι, το μπαλόνι με τα γράμματα του ονόματος βρίσκεται σε περίοπτη θέση και καλό είναι να έχει μεγάλο μέγεθος, για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Όλες οι φωτογραφίες της οικογένειας βγαίνουν συνήθως με φόντο αυτό το μπαλόνι!

μπαλονια αριθμος μηδεν

Ρεβεγιόν

Αν διοργανώνετε ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς στο σπίτι σας, τότε μπορείτε πολύ εύκολα και οικονομικά να κάνετε το χώρο σας να λάμψει με ένα foil μπαλόνι με τους αριθμούς της νέας χρόνιας. Σας προτείνουμε αυτό να είναι σε χρυσό ή ασημένιο χρώμα, για να εντάσσεται αρμονικά στη γιορτινή ατμόσφαιρα. Εναλλακτικά, πολύ χαρούμενα μπαλόνια foil είναι και αυτά με φράσεις, όπως happy new year ή merry Christmas.

μπαλονια αριθμος ρεβεγιον

Bachelor party ή πάρτυ γάμου

Στα bachelor parties και τα γαμήλια πάρτυ επιλέγονται μπαλόνια με τις λέξεις bride ή groom, ενώ για ρομαντικούς γάμους πολύ ιδιαίτερα είναι και τα μπαλόνια με τη λέξη love σε απαλά χρώματα που δένουν με την αέρινη και νοσταλγική ατμόσφαιρα της δεξίωσης. Σε έναν εντυπωσιακό και λαμπερό γάμο μπορείτε να έχετε ένα μεγάλο μπαλόνι με τη φράση just married.

μπαλονια bachelor

Σχολιάστε μέσω του Facebook