Οι επαγγελματίες που χρειάζεστε για το παιδικό πάρτυ

Για να περάσουν τα παιδιά τέλεια στο πάρτι, οργανώστε χαρούμενες δραστηριότητες που θα τους κρατήσουν συντροφιά και θα τα διασκεδάσουν. Με τη δική σας συμμετοχή ή με τη συνεργασία κάποιου επαγγελματία entertainer, το πάρτι θα τους μείνει αξέχαστο!

Για να είναι επιτυχημένο ένα πάρτι πρέπει όλοι να είναι χαλαροί και να το διασκεδάζουν. Και όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι! Εσείς, το παιδάκι σας και φυσικά οι καλεσμένοι του. Έτσι, πέρα από τα φαγητά, τα ποτά, τα γλυκά και τη διακόσμηση, σημαντικό ρόλο παίζουν και οι επιλογές που θα κάνετε στις δραστηριότητες για την απασχόληση των παιδιών καθ’ όλη τη διάρκεια του πάρτι. Εκτός από τη μουσική επένδυση, που κρατά έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε μια τέτοια εκδήλωση, το yeskid.gr σας προτείνει πρωτότυπους, έξυπνους, δημιουργικούς και ευχάριστους τρόπους που θα τους εντυπωσιάσουν και θα δώσουν στο πάρτι σας μοναδικό χαρακτήρα. Πολύτιμος σύμμαχός σας σε πολλές από τις δραστηριότητες αυτές είναι εταιρείες διοργάνωσης πάρτι και εκδηλώσεων που αναλαμβάνουν τέτοιου είδους δραστηριότητες και σας προμηθεύουν με το προσωπικό και τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Karaoke
Μαζέψτε τους λιλιπούτειους καλεσμένους σας και δώστε τους την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους τραγουδώντας αγαπημένα παιδικά τραγούδια. Εδώ, θα χρειαστείτε το ειδικό μηχάνημα karaoke που θα εμφανίζει τους στίχους στην οθόνη. Μαζί με τα παιδιά, για συμπαράσταση και ενθάρρυνση, μπορούν να συμμετέχουν και οι γονείς. Ευκαιρία να δείξετε και εσείς το ταλέντο σας!

 

Μάγοι, κλόουν, ζογκλέρ
Επαγγελματίες με εμπειρία στην απασχόληση παιδιών θα κρατήσουν ευχάριστη συντροφιά στους καλεσμένους σας. Με κόλπα, μαγικά, ακροβατικά, αστεία και μικρά σκετσάκια θα σας βάλουν σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι εντυπωσιακών κινήσεων, μυστικών και χρωμάτων, για να ταξιδέψετε όλοι μαζί με φαντασία.

 

Αφήγηση παραμυθιών & ιστοριών
Ένα ειδικευμένο προσωπικό θα κρατάει συντροφιά στα παιδιά διαβάζοντας τους γνωστά παιδικά παραμύθια και ιστορίες, ταξιδεύοντάς τα μέσα από τη διήγησή τους σε άγνωστα μέρη με αγαπημένους πρωταγωνιστές και τις παράξενες περιπέτειές τους.

 

Κουκλοθέατρο
Τα παιδιά θα διασκεδάσουν απολαμβάνοντας το πάντα κλασικό και αγαπημένο κουκλοθέατρο με κούκλες ή μαριονέτες, που θα ζωντανεύουν στα χέρια εκείνων που τις χειρίζονται αναπαριστώντας παιδικές ιστοριούλες της καθημερινότητας των παιδιών και παιδικά παραμύθια.

 

Θεατρικό παιχνίδι
Αφήστε τους ειδικούς να οργανώσουν ένα θεατρικό παιχνίδι, που θα συμμετέχουν όλα τα παιδάκια αναλαμβάνοντας ρόλους που αγαπούν. Ήρωες από παραμύθια ή χαρούμενες ιστορίες από το σπίτι, το σχολείο, την παιδική χαρά και τους φίλους τους θα τους απασχολήσουν ευχάριστα, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην ομάδα και να συνεργαστούν δημιουργικά μεταξύ τους.

 

Κυνήγι θησαυρού
Αν το επιτρέπει ο χώρος, το κυνήγι θησαυρού θα ξετρελάνει κάθε λιλιπούτειο εξερευνητή. Πολύ περισσότερο αν ο χώρος είναι υπαίθριος. Κρύψτε μικρά παιχνιδάκια ή ζαχαρωτές λιχουδιές και με τη βοήθεια ενός χάρτη και διαφόρων στοιχείων που θα οδηγούν στο θησαυρό, αφήστε τους να τρέξουν, να ψάξουν και να βρουν το στόχο!

 

Κατασκευές & χειροτεχνίες
Χρησιμοποιήστε μικρά τραπεζάκια και καρεκλίτσες και δώστε στα παιδιά ό,τι χρειάζεται για να δημιουργήσουν έξυπνες κατασκευές και ζωγραφιές. Προσοχή όμως, να επιλέξτε τα υλικά ανάλογα με την ηλικία τους. Ξυλομπογιές, μαρκαδόροι, κηρομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής, τουβλάκια και πλαστελίνη θα βρεθούν στα χέρια των μικρών σας, για να φτιάξουν χαρούμενες δημιουργίες.

 

Body painting
Επαγγελματίες body painters θα αναλάβουν να ζωγραφίσουν το πρόσωπο και κάποια μέρη του σώματος των μικρών σας φίλων. Προσοχή! Επιβεβαιώστε, ότι τα χρώματα είναι υποαλλεργικά και κατάλληλα για το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών. Με το body painting χρώματα και σχέδια θα ζωντανέψουν πάνω τους.

 

Φουσκωτά παιχνίδια
Ή αλλιώς οι νέες φουσκωτές απολαυστικές στιγμές για τα παιδιά. Υπάρχουν εταιρείες που νοικιάζουν τέτοια παιχνίδια και αναλαμβάνουν να τα φέρουν στο χώρο που γίνεται η εκδήλωσή σας. Εδώ τα παιδάκια μπορούν να παίζουν, να τρέχουν και να πηδάνε άφοβα, πάντα με την επίβλεψη κάποιου ενήλικα. Να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσουν κάθε στιγμή στα παιχνίδια αυτά!

 

Δείτε κι άλλες ιδέες για παιδικά πάρτυ.

 

Πηγή: yeskid.gr

 

Σχολιάστε μέσω του Facebook