Πάρτυ γενεθλίων για κορίτσια 13 χρονών

Πάρτυ γενεθλίων για κορίτσια 13 χρονών

Η κόρη σας έχει τα 13α  της γενέθλια και δεν έχετε βρει ακόμα ιδέα για πάρτυ; Εμείς είμαστε εδώ. Στο ακόλουθο άρθρο, δίνουμε μερικές προτάσεις για το πώς ένα 13χρονο κορίτσι θα ήθελε να απολαύσει τα γενέθλιά του…

13; Πρέπει να είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα γενέθλια για ένα κορίτσι. Το μεγάλο βήμα προς τη γυναικεία πλευρά, η αρχή της υπέροχης και συναρπαστικής εφηβικής χρονιάς. Μία μητέρα ανυπομονεί πάντα σε αυτή τη χρονιά, όπου θα δει την αγαπημένη της κόρη να μεταμορφώνεται σε νεαρή γυναίκα. Και για να γιορτάσουμε αυτή την ηλικία, ένα πάρτυ είναι ότι πρέπει. Τι λέτε να σας βοηθήσουμε με τις φοβερές ιδέες μας.

Ανάλογα με τον τόπο διεξαγωγής του πάρτυ, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά θέματα για το πάρτυ σας. Έτσι, πρώτα αποφασίστε αν θα φιλοξενήσετε το πάρτυ στο σπίτι ή σε κάποιο άλλο μέρος. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η κόρη σας και οι φίλοι της πρέπει να το απολαύσουν. Αυτό θα σας βοηθήσει επίσης, στο να σχεδιάσετε για το είδος του φαγητού που θα ετοιμάσετε, τις διακοσμήσεις και τη μουσική. Λαμβάνοντας υπόψη όλους αυτούς τους παράγοντες, έχουμε καταλήξει σε κάποιες προτάσεις. Ρίξτε μια ματιά.

Movie night

Τα έφηβα κορίτσια αγαπούν τις ρομαντικές ταινίες. Γιατί λοιπόν να μην το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Σχεδιάστε το πάρτυ έχοντας αυτό υπόψη. Μερικές ιδέες είναι το «Notebook», «A Cinderella story», «Princess diary» ή το «Twilight». Αν σας αρέσει κάποια από αυτές τις ταινίες τότε γιατί να μην διακοσμήσετε το χώρο ανάλογα. Για παράδειγμα, αν η αγαπημένη της ταινία είναι το Ημερολόγιο μιας Πριγκίπισσας , τότε ζητήστε από τις φίλες της να ντυθούν σαν πριγκίπισσες και διακοσμήστε το χώρο σαν κάστρο. Μην ξεχάσετε το βασικό για βραδιά ταινίας… το pop corn!!!

Makeover party

Για το επόμενο θέμα, σας παρουσιάζουμε ένα party makeover. Ναι! Τα κορίτσια αγαπούν να κάνουν μακιγιάζ, φτιάχνουν τα μαλλιά τους, τα νύχια τους και να είναι ντυμένες με χαριτωμένα ρούχα. Μπορείτε επίσης, να φτιάξετε μπλουζάκια αναμνηστικά για τις φίλες της κόρης σας, ώστε όλες να μπορούν να ντυθούν με αυτά και να βγάλουν πολλές φωτογραφίες στο τέλος. Μπορείτε να φέρετε κάποιον επαγγελματία για παιδιά για να αναλάβει το μακιγιάζ και το χτένισμά τους ή μπορείτε να τους πείτε να τα κάνουν η μια στην άλλη. Θα είναι ένα πάρτυ όπως ποτέ πριν.

makeover party

Dance Night

Ο χορός είναι πάντα το πιο διασκεδαστικό κομμάτι στα πάρτυ. Και αυτή είναι η επόμενη ιδέα μας. Μπορείτε να καλέσετε έναν επαγγελματία DJ για το πάρτυ και να συνδυάσετε με τη βοήθειά του πάντα, Karaoke party βραδιά στο σαλόνι. Φροντίστε το να υπάρχει φαγητό και νερό κοντά τους, ώστε να μπορούν να κάνουν διάλειμμα όποτε θέλουν. Ζητήστε από τα κορίτσια να ντυθούν με τα καλύτερα ρούχα τους και να τραβήξουν φωτογραφίες όταν φτάσουν στο πάρτυ. Δώστε αυτές τις εικόνες σε αυτές ως ανάμνηση του πάρτυ της κόρης σας.

karaoke party

Beach Party

Τώρα αυτό είναι ένα διαφορετικό είδος θέματος. Για ένα beach party, μπορείτε να διαλέξετε ένα από τα δύο πράγματα – να κρατήσετε το πάρτυ στην ίδια την παραλία ή εάν έχετε μια πισίνα στο κατώφλι σας, στη συνέχεια, πάρτε το πάρτυ εκεί και κάντε το pool party. Ανεξάρτητα από το πού διοργανώνετε το πάρτυ, μπορείτε να οργανώσετε διαφορετικά παιχνίδια και θαλάσσια σπορ. Σερβίρετε μπιφτέκια, τσιπς, θαλασσινά, πατάτες και αεριούχα ποτά. Το βράδυ, μπορείτε να ανάψετε μια φωτιά και να χορέψετε γύρω από τη φωτιά με τη μουσική της επιλογής σας.

pool party

Breakfast party

Ποιος είπε ότι ένα πάρτυ γενεθλίων πρέπει πάντα να είναι το βράδυ; Υπάρχουν φορές που οι γονείς θα ήθελαν να επιστρέψουν τα παιδιά τους νωρίς το βράδυ σπίτι, αλλά και να έχουν αρκετό χρόνο για να το απολαύσουν. Γιατί λοιπόν να μην το κάνετε πρωινό πάρτυ γενεθλίων. Μπορείτε να σερβίρετε τηγανίτες, βάφλες, χυμό πορτοκάλι, ομελέτα, κρουασάν σε όλους. Μπορείτε ακόμη και να βοηθήσετε τα κορίτσια να προετοιμάσουν οι ίδιες το πρωινό. Κάνοντας cookies και muffins είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε το πάρτυ μαζί τους.

breakfast party

Bowling party

Αν τα κορίτσια ενδιαφέρονται για αθλήματα, μπορείτε να κανονίσετε το πάρτυ στο κοντινότερο σε σας μπόουλινγκ. Είναι κάτι που θα τους αρέσει να κάνουν και δεν θα χρειαστεί να οργανώσετε παιχνίδια και φαγητό για το πάρτυ. Αφήστε τα εκεί να απολαύσουν το παιχνίδι και εσείς καθίστε με τους υπόλοιπους γονείς να πιείτε τον καφέ σας.

bowling party

Κυνήγι θησαυρού 

Προγραμματίστε ένα κυνήγι θησαυρού για τα κορίτσια και ζητήστε τους να ντυθούν πειρατές για το πάρτυ για να μπουν στον ρόλο. Μπορείτε να σχεδιάσετε το κυνήγι στην πίσω αυλή ή στο πάρκο. Απόκρυψη αντικειμένων σε διαφορετικές τοποθεσίες και λεπτομερείς χάρτες είναι όσα χρειάζεστε. Φτιάξτε ενδιαφέροντα αινίγματα που τα κορίτσια θα πρέπει να λύσουν για να φτάσουν στην τελική ιδέα. Το κορίτσι που θα λύσει όλα τα αινίγματα θα κερδίσει ένα μεγάλο δώρο.

κυνήγι θησαυρού

Τέλος, είτε επιλέξετε από τα παραπάνω είτε δημιουργήσετε τις δικές σας ιδέες, θα είναι ένα τέλειο πάρτυ. Έτσι βεβαιωθείτε ότι είστε υπερβολικά ενθουσιασμένες για το πάρτυ και σχεδιάστε το υπόλοιπο της ημέρας αναλόγως. Θυμηθείτε, αυτό το πάρτυ, αυτή τη μέρα πρόκειται να έρθει μόνο μία φορά στη ζωή σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει όλοι να το γιορτάσετε με λαχτάρα και να γίνει το γεγονός της χρονιάς. Καλή επιτυχία!

Σχολιάστε μέσω του Facebook