παρτυ με θεμα φλαμινγκο

Πάρτυ με θέμα Φλαμίνγκο. Τι χρειάζεστε

Τα Φλαμίνγκο είναι πολύ της μόδας και τα βλέπουμε παντού: από μπλουζάκια μέχρι φουσκωτά για τη θάλασσα. Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, αν το κοριτσάκι σας σας ζητήσει να του διοργανώσετε ένα παιδικό πάρτυ με θέμα τα φλαμίνγκο, χαμογελάστε, πείτε ναι και ξεκινήστε τα σχέδια, για να το κάνετε υπέροχο και όσο πιο θεαματικό γίνεται. Στο internet θα βρείτε οτι ακριβώς χρειάζεστε, για να υλοποιήσετε αυτή την ιδέα και να κάνετε τους μικρούς σας καλεσμένους να ξετρελαθούν. Πάμε να δούμε πώς θα δημιουργήσετε την εξωτική ατμόσφαιρα που απαιτεί αυτό το θεματικό πάρτυ!

Είδη πάρτυ

ειδη παρτυ φλαμινγκο

Η διακόσμηση των παιδικών πάρτυ ξεκινάει από το μπουφέ, αφού εκεί πραγματικά μπορείτε να τοποθετήσετε πολλά ξεχωριστά πράγματα και να μεγαλουργήσετε. Το θέμα των φλαμίνγκο συνδυάζει δύο χρώματα: φυσικά το ροζ αλλά και το πράσινο που παραπέμπει στη φύση και το περιβάλλον των όμορφων πουλιών. Έτσι, λοιπόν, σας προτείνουμε πράσινες χαρτοπετσέτες με πλήθος μικρών ροζ φλαμίνγκο πάνω τους και χάρτινα ποτηράκια επίσης με πολλά φλαμίνγκο. Για πιο minimal επιλογές, μπορείτε να έχετε απλώς πράσινα και ροζ ποτηράκια και πιατάκια, όμως νομίζουμε ότι το minimal και τα παιδικά πάρτυ δεν συμβιβάζονται. Για πιατάκια, πολύ ταιριαστά είναι αυτά με πράσινα μεγάλα φύλλα που έχουν και ασορτί χαρτοπετσέτες. Για να δώσετε έναν λαχταριστό τόνο στα φαγητά, προσθέστε πάνω στα σάντουιτς, τα κομμένα λαχανικά και τα φρούτα καθώς και τα cupcakes στικ φλαμίνγκο που θα κάνουν όλα τα παιδιά να ανυπομονούν να φάνε! Αν φτιάξετε μόνες σας cupcakes, τότε προσθέστε τους καλαίσθητες ροζ ή πράσινες θήκες και το τραπέζι του πάρτυ θα είναι πραγματικά πανέμορφο. Για έξτρα εκπλήξεις, ψήστε κουλουράκια με τα κουπάτ σε σχήμα φλαμίνγκο και δώστε τα στα παιδιά. Θα εξαφανιστούν σε λίγα μόλις λεπτά!

Διακόσμηση

διακοσμηση παρτυ φλαμινγκο

Η διακόσμηση του παιδικού πάρτυ θα κινηθεί σε παρόμοιους τόνους. Γιρλάντες με φλαμίνγκο, μπαλόνια σε ροζ ή πράσινους τόνους και φωτιστικά γιρλάντες φυσικά πάλι με φλαμίνγκο θα κάνουν το σαλόνι σας να μοιάζει με μια εξωτική πεδιάδα, ενώ σας προτείνουμε σαν διακοσμητικό στοιχείο να προσθέσετε και τον ανανά, ο οποίος επίσης παραπέμπει σε εξωτικές εικόνες.

Διασκέδαση

πινιατα φλαμινγκο

Για τη διασκέδαση των παιδιών, αν δεν απευθυνθείτε σε κάποιον ανιματέρ, μπορείτε να υλοποιήσετε και εσείς επιτυχημένες ιδέες για παιδικά πάρτυ. Για παράδειγμα, μπορείτε να δώσετε στα παιδιά Photo Booth Props σε σχήμα φλαμίνγκο ή ανανά και μετά να τα βγάλετε πολλές φωτογραφίες που θα τους θυμίζουν για πάντα αυτό το υπέροχο πάρτυ. Ακόμα, μπορείτε να έχετε μια πινιάτα φλαμίνγκο. Η πινιάτα θα κρέμεται καθ’ όλη τη διάρκεια του πάρτυ σε κάποιο εμφανές σημείο ως βασικό διακοσμητικό στοιχείο και στο τέλος της γιορτής, ως έκπληξη, θα φωνάξετε όλα τα παιδιά γύρω από την πινιάτα και ένα ένα θα προσπαθήσει να τη χτυπήσει με ένα ρόπαλο έχοντας κλειστά τα μάτια, όπως προστάζει το παιχνίδι. Όταν η πινιάτα σπάσει, δεκάδες παιχνιδάκια, σοκολατάκια και καραμελίτσες θα ξεχυθούν στο πάτωμα κάνοντας τα παιδιά τρισευτυχισμένα και γεμίζοντάς τα με δώρα χωρίς εσείς να κάνετε τίποτα!

Σχολιάστε μέσω του Facebook