Πάρτυ παγωτό – Το ιδανικό πάρτυ για το καλοκαίρι

Αυτό το ξεχωριστό πάρτυ παγωτό μας ενθουσίασε για πολλούς λόγους. Αν και το θέμα του ας πούμε ότι είναι πολύ συνηθισμένο το προσέγγισαν από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά. Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι άκρως καλοκαιρινά ενώ διακόσμησαν με γιγάντια χειροποίητα παγωτά, που πιστέψτε μας είναι πανεύκολο να κάνετε και εσείς!

Πάμε να δούμε τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Η ρίγα και μάλιστα η κίτρινη είναι σήμα καταταθέν για το καλοκαίρι, τι καλύτερο λοιπόν από ένα τέτοιο τραπεζομάντιλο που θα φωτίσει από μόνο του τον χώρο.

Γιρλάντες σε κίτρινο, ροζ, φούξια, πράσινο και μπλε το κάνουν ιδανικό τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια.

Ice-Cream-Party-Web-0002Ice-Cream-Party-Web-0001

Η λεπτομέρεια που απογειώνει αυτό το πάρτυ είναι ο μπουφές του. Τα παιδάκια καλούνται να φτιάξουν το δικό τους παγωτό.

Στο τραπέζι υπάρχουν χωνάκια σε 2 σχέδια , παγωτά, σιρόπια, ξηροί καρποί, γλυκά του κουταλιού, τρούφες, καραμελάκια και φρέσκα φρούτα.

Εσείς μπορείτε να προσθέσετε και γιαούρτι, το απλό γιαούρτι το ελληνικό και να προσφέρετε και αυτό.

Ice-Cream-Party-Web-0006 Ice-Cream-Party-Web-0001

Η ροζ λεμονάδα στολίζει επίσης υπέροχα το τραπέζι του μπουφέ και τα ποτηράκια με τις κίτρινες ρίγες το ανεβάζουν επίπεδο!

Ice-Cream-Party-Web-0004

Τεράστια διακοσμητικά παγωτά που μπορείτε να φτιάξετε και εσείς!

Αν πάτε σ ένα βιβλιοπωλείο ζητήστε αυτό το κυψελωτό χαρτί, υπάρχει σ όλα! Κάντε σε χαρτόνι το μισό περίγραμμα του παγωτού κολλήστε το κυψελωτό χαρτί πάνω, ανοίξτε το και έτοιμο το τεράστιο παγωτάκι σας!

Ice_Cream_Party

Ice-Cream-Party-Web-0007

Τα δωράκια για τα παιδιά θα μπορούσαν αν είναι υφασμάτινα πουγκιά που μέσα θα έχουν καλοκαιρινά παιχνιδάκια, καραμελάκια, σφραγίδες, γόμες και μολύβια σε σχήμα παγωτού.

Τα δωράκια για τα παιδιά έχουν πάντα ξεχωριστή θέση σ ένα πάρτυ και να θυμάστε δε χρειάζεται να είναι ακριβά, μπορούν να είναι απλά και φτιαγμένα από εσάς με αγάπη.

Ice-Cream-Party-Web-0011

Μ αυτό το πάρτυ παγωτό τα μικρά παιδιά θα ενθουσιαστούν και κάτι μου λέει και οι μεγάλοι. Είναι ιδανικό θέμα τόσο για πάρτυ γενεθλίων, όσο και για θέμα βάφτισης ή πάρτυ αποκάλυψης φύλου του μωρού.

Ice-Cream-Party-Web-0003

Καλή επιτυχία και στο δικό σας πάρτυ παγωτό !!!

Πηγή: kidslove.gr

Σχολιάστε μέσω του Facebook