Παιδικό πάρτυ γενεθλίων: Πάρε ιδέες για το πιο πρωτότυπο και ξεχωριστό καλοκαιρινό πάρτυ

Κεφάλαιο “παιδικό πάρτυ”. Να μια θεματολογία που μπορεί να σε ταλαιπωρήσει τόσο πολύ, εκεί που δεν το περιμένεις! Και ξέρεις, κάθε χρόνο οι ίδιες σκέψεις θα σε… κυνηγούν! Πού θα το κάνετε, πότε θα το κάνετε, πόσα παιδάκια θα καλέσετε, ποιοι θα έρθουν, τι φαγητό θα χρειαστεί, θα έρθουν γονείς ή όχι, τι θέμα θα έχει; Τόσα και τόσα ερωτήματα που θα πρέπει να λύσεις εγκαίρως για να μην τρέχεις την τελευταία στιγμή! Ωστόσο, επειδή τα γενέθλια του μικρού σου θα είναι πάντα μια ευτυχισμένη ημέρα για όλη την οικογένεια και πάντα θα νιώθεις την ανάγκη να ευχαριστήσεις το παιδί σου και να το κάνεις χαρούμενο! Και για αυτό, δεν αξίζει να αγχώνεσαι, ούτε να πιεστείς για να βγει το αποτέλεσμα… μεγαλοπρεπές και πομπώδες! Συνήθως, η μεγαλύτερη επιτυχία έρχεται από τα πιο απλά πράγματα και ένα παιδικό πάρτυ το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία, απλότητα και πολλή (πολλή) διάθεση!

Αν στα παραπάνω στοιχεία προσθέσεις και τον παράγοντα “καλοκαίρι”, τότε τα πράγματα μπορούν να γίνουν ακόμη πιο ξεχωριστά, εύκολα και άνετα! Αρκεί να επιλέξεις αν θα γίνει σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο (η βεράντα, η ταράτσα ή ο κήπος είναι ιδανικές επιλογές για τους μπόμπιρες) και να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει! Γιατί, όπως και να το κάνουμε, πόσα ροζ/γαλάζια μπαλόνια, Frozen και Batman θεματικά πάρτυ μπορείς να αντέξεις μέσα σε μία χρονιά; Δεν πιστεύεις πως έχει έρθει η ώρα να διαλέξεις κάτι πιο πρωτότυπο για το επόμενο παιδικό πάρτυ που θα ετοιμάσεις;

Και επειδή μπορεί να δυσκολευτείς να… ξεφύγεις από τα κλασικά θέματα για το φετινό καλοκαιρινό πάρτι γενεθλίων του μικρού σου, Δες μερικές από τις πιο ιδιαίτερες ιδέες!

 

Πηγή: Tlife.gr

Σχολιάστε μέσω του Facebook