παιχνιδια για παρτυ 12 ετων

Παιχνίδια για πάρτυ 12 ετών

Οι έφηβοι δεν είναι εύκολο να συμμετάσχουν σε κάποια δραστηριότητα ενός πάρτυ και ως εκ τούτου, η οργάνωση εφηβικών παιχνιδιών για πάρτυ γενεθλίων είναι μια πραγματική πρόκληση γι’ αυτά. Ωστόσο, ο προγραμματισμός και η ομαδική έρευνα προχωρούν πολύ.

Όταν πρόκειται για πάρτυ δεν θα βρείτε μεγαλύτερους λάτρεις από τους εφήβους. Είτε οργανώνουν οι ίδιοι είτε ζητούν από έναν ενήλικο να το κάνει, η προσπάθεια είναι πάντα διπλή για αυτές τις ενέργειες.

Όταν οργανώνετε ένα εφηβικό πάρτυ γενεθλίων, είναι πολύ σημαντικό να έχετε κατά νου ορισμένα βασικά στοιχεία. Η ομάδα πρέπει να ενσωματωθεί σε κάθε δραστηριότητα και όλοι πρέπει να συμμετάσχουν για να είναι επιτυχής η προσπάθεια. Είναι πολύ εύκολο για τους εφήβους να «χαθούν» μέσα στο πλήθος, σε ομάδες, κλπ., Και θέλουν να κάνουν το δικό τους πράγμα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα παιχνίδια για πάρτυ γενεθλίων πρέπει να σχεδιάζονται έτσι ώστε να δημιουργούν μια μικτή ομάδα και να εξασφαλίζουν 100% συμμετοχή.

παιδικο παρτυ 12 ετων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΜΠΑΛΟΝΙΩΝ

Ο πόλεμος μπαλονιών είναι το αγαπημένο παιχνίδι για όλους τους έφηβους. Το πλήθος χωρίζεται σε ομάδες και ο στόχος είναι να κλέψουν το μεγαλύτερο αριθμό μπαλονιών από αυτά που γεμίζουν το πάτωμα. Η ομάδα με τα περισσότερα κερδίζει. Ο ενθουσιασμός και η αρπαγή, τους ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη.

MAN HUNT

Το παιχνίδι ‘Man Hunt‘. Μία αναθεωρημένη έκδοση του καλού παλιού κρησφύγετου που γίνεται η προσπάθεια να ανακαλύψουν την κρυψώνα του ατόμου που έχει οριστεί από την αντίπαλη ομάδα σε μια οριοθετημένη περιοχή είναι μοναδικό παιχνίδι.

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ

Τα «ξύλινα κουτάλια». Ναι, ο καθένας μαντεύει την ταυτότητα του άλλου με τα μάτια και με τη βοήθεια ενός ξύλινου κουταλιού!

ΘΑΡΡΟΣ Η’ ΑΛΗΘΕΙΑ

Ένα άλλο ξεκαρδιστικό παιχνίδι είναι ο θανατηφόρος συνδυασμός των “Θάρρος ή Αλήθεια“. Σε αυτό το παιχνίδι, τα παιδιά χωρίζονται σε δύο ομάδες. Ένας συμμετέχων από κάθε ομάδα κάνει ερωτήσεις στους αντιπάλους και εκείνοι πρέπει ή να απαντήσουν την αλήθεια ή να τολμήσουν να κάνουν αυτό που τους ζητήθηκε. Το άτομο, που συνεισφέρει σε ένα τόσο ξεκαρδιστικό αποτέλεσμα, πρέπει να έχει γερά νεύρα!

ΠΑΝΤΟΜΙΜΑ

Η παντομίμα είναι επίσης ένα άλλο μεγάλο εφηβικό παιχνίδι. Εδώ, οι σκηνές ή τα ονόματα των ταινιών τίθενται στη διάθεση των αντίπαλων μελών της ομάδας για να μαντέψουν με κινήσεις τι είναι.

Ένα ακόμα παιχνίδι είναι όταν κάθε συμμετέχων λαμβάνει ένα μπαλόνι και δημιουργείται μια κατάσταση, είτε με μουσική, χορό είτε με εξωτερικά ερεθίσματα, όπως το χτύπημα στο πρόσωπο και ο στόχος δεν είναι να επιτρέψει στο μπαλόνι για να αγγίξει το έδαφος.

παντομιμα παιχνιδι σε παιδικο παρτυ

MARSHMALLOW BOB

Θα μπορούσατε ακόμη και να οργανώσετε ένα “Marshmallow Bob“. Αν και αυτό θα μπορούσε να είναι λίγο βρώμικο, αν οργανωθεί καλά είναι η διασκέδαση προσωποποιημένη. Σε αυτό το παιχνίδι, εσείς βάζετε marshmallows σε ένα μπολ με αλεύρι και κάθε συμμετέχοντας προσπαθεί να μεταφέρει με το στόμα του τα marshmallows από το ένα μπολ σε ένα άλλο άδειο μέχρι να λήξει ο προκαθορισμένος χρόνος.

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΜΗΛΑ & BINGO

Μουσικές καρέκλες“, “Μήλα” και “Bingo” είναι επίσης μεγάλα παιχνίδια για πάρτυ. Το τέχνασμα είναι να εξασφαλιστεί 100% συμμετοχή και να διατηρηθούν τα επίπεδα ενέργειας.

Οι έφηβοι είναι δύσκολοι στο να αποκτούν ενθουσιασμό σε ένα πάρτυ και να διατηρούν ευχάριστη τη διάθεση τους καθ’ όλη τη διάρκεια. Η επιτυχία ενός εφηβικού πάρτυ γενεθλίων βρίσκεται στην οργάνωση και οι ίδιοι οι καλεσμένοι σας μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε ακριβώς αυτό. Μαζί με τα παιχνίδια πρέπει να ετοιμάσετε τα αναψυκτικά, τα φαγητά και τα σνακ που θα κάνουν ευχάριστα τα διαλείμματα μεταξύ των παιχνιδιών και θα γεμίσουν ενέργεια τα παιδιά.

Σχολιάστε μέσω του Facebook