Τα καλύτερα μυστικά για το καλύτερο φοιτητικό πάρτυ

Οκ. Είσαι φοιτητής.  Διανύεις την καλύτερη και πιο ανέμελη περίοδο της ζώης σου. Δε χρειάζεται πλέον να έχεις γενέθλια για να κάνεις πάρτυ. Μπορείς να οργανώσεις ένα πάρτυ με οποιαδήποτε αφορμή! Κέρδισες τον κολλητό σου στο Pro; Γάβγισε ο σκύλος σου; Πέρασες μάθημα; (γιατί γελάς;). Υπάρχουν 1000+1 δικαιολογίες για να παρτάρεις!

 

Ορίστε μερικά μυστικά για «ΤΟ» φοιτητικό πάρτυ!

Μυστικό νο 1: Τόπος

Ο χώρος είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να σε αγχώνει! Είναι μικρός ο χώρος που διαθέτεις; No problemo. Όσο πιο στριμωχτά, τόσο το καλύτερο!  You understand! Καλό βέβαια είναι να κρύψεις αντικείμενα αξίας, γιατί θα επικρατεί χααααμός στο σπίτι.

Μυστικό νο 2: Χρόνος

Μην οργανώσεις το πάρτυ μέσα στην εβδομάδα. Οι ενοχλητικοί γείτονες θα είναι εκεί για να στη χαλάσουν με τον «πανικό» που θα σπείρεις! Το σιγουράκι είναι Παρασκευή ή Σάββατο. Και αν θες κάλεσε και τους γείτονες!

Μυστικό νο 3: Πρόσκληση

Πρόσκληση; Τι να την κάνεις; Υπάρχει το facebook , το twitter , το MSN και φυσικά το κινητό σου τηλέφωνο..Κόλλησε και ένα χαρτάκι στο ασανσέρ, δε θα πάει χαμένο.

Μυστικό νο 4: Ψώνια

Μπίρες, μπίρες και πάλι μπίρες. Και πίτσα. Μην τσιγκουνευτείς! Κανείς δε θέλει να τελειώσει γρήγορα το ποτό του. Τέλος , αγόρασε και τα απαραίτητα πλαστικά ποτήρια και πιάτα…και είσαι έτοιμος!

Μυστικό νο 5: Μουσική

Ποτέ μη βάλεις λαικά από πολύ νωρίς! Ξεκίνα τις πρώτες ώρες με δυνατά bitάκια να ανέβει η διάθεση στα ύψη και να αρχίσει ο χορός και προς το τέλος που η κατάσταση θα έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο βάλε και τα σκυλάδικα να δέσει το γλυκό!!! Και φυσικά ΜΕΓΑΛΑ ηχεία!  Αν δεν ακούγεσαι στα τρία τετράγωνα δε…λέει!

Μυστικό νο 6: Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό !

Δικό σου το πάρτυ, εσύ και το επίκεντρο! Μίλα με όλους, χαμογέλα, χόρεψε με όποιον ή όποια σου αρέσει..ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να συμβεί! Το θέμα , στην τελική , είναι οι καλεσμένοι σου να σε θυμούνται ως »η ψυχή του Party». Και , φυσικά, μη ξεχάσεις να βγάλεις και πολλές φωτογραφίες..Να το θυμάσαι ρε παιδί μου αυτό το Party μέχρι τα γεράματα!

Πηγή: juniorsclub.gr

Σχολιάστε μέσω του Facebook