Κατηγορίες: Παιδικά πάρτυ

Φτιάξτε πρωτότυπα στολίδια για τα γενέθλια του παιδιού σας

Τώρα που καλοκαιριάζει όλες οι μαμάδες κάνουν τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά πάρτυ για τα παιδιά τους. Πάρτε μερικές διαφορετικές ιδέες για να κάνετε το πάρτυ του παιδιού σας το καλύτερο από όλα.

Μπαλόνια Τα παιδιά λατρεύουν τα μπαλόνια. Τα μπαλόνια αποτελούν απαραίτητο συστατικό των παιδικών πάρτυ και αν ετοιμάζετε και εσείς ένα τέτοιο τότε σίγουρα θα πρέπει να τα εντάξετε στη διακόσμησή σας. Μπορείτε να τα κολλήσετε και με λίγο σελοτέιπ στον τοίχο δημιουργώντας σχέδια. Μια επίσης πολύ καλή ιδέα είναι να σχηματίσετε με μπαλόνια στον τοίχο την ηλικία του παιδιού σας. Μην ξεχάσετε να κολλήσετε και μπαλόνια στην είσοδο για δύο λόγους: για να βρεθεί εύκολα το σπίτι και για να βάλετε τους μικρούς επισκέπτες στο κλίμα με το καλημέρα!

Καραμελίτσες Διακοσμήστε το τραπέζι στο οποίο θα βάλετε όλα τα παιδικά φαγητά και ποτά για το πάρτυ κρεμώντας κολιέ από καραμέλες από το τραπεζομάντηλο. Πάρτε αυτά τα βραχιολάκια με καραμελίτσες που πουλάνε στα ψιλικατζίδικα. Κόψτε τα σε κάποιο σημείο και ενώστε πολλά μαζί έτσι ώστε να δημιουργήσετε μια αλυσίδα. Στερεώστε τα με πινέζες πάνω στο τραπεζομάντηλο.

Γενέθλιο banner Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα από το να φτιάξετε μόνοι σας το γενέθλιο banner του παιδιού σας. Ψάξτε σε περιοδικά, βιβλία, κάρτες και εφημερίδες και βρείτε όμορφα γράμματα σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Διαλέξτε τα γράμματα που θέλετε και έπειτα πηγαίνετε τα σε κάποιο φωτοτυπικό κέντρο έτσι ώστε να σας τα μεγεθύνουν. Κολλήστε σε ένα πανό τα γράμματά σας και το banner σας είναι έτοιμο και σούπερ πρωτότυπο.

Αυτοκόλλητα με το πρόσωπο του παιδιού σας Ένας πολύ όμορφος τρόπος για να φαίνεται το παιδάκι σας παντού, είναι να φτιάξετε αυτοκόλλητα με το πρόσωπό τους. Πάρτε μια φωτογραφία του παιδιού σας και πηγαίνετε την σε ένα κατάστημα που φτιάχνει αυτοκόλλητα. Διαφορετικά, αν θέλετε να το κάνετε μόνοι σας, πάρτε λευκά αυτοκόλλητα και κολλήστε με κόλλα πάνω σε αυτά τη φωτογραφία του παιδιού σας την οποία θα έχετε εκτυπώσει αρκετές φορές. Μπορείτε να κολλήσετε αυτά τα αυτοκόλλητα παντού (στα πλαστικά ποτηράκια, στις χαρτοπετσέτες και στα πιατάκια των παιδιών.

Όμορφες χαρτοπετσέτες Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα για να αγοράσετε τις σχετικά ακριβές χαρτοπετσέτες για παιδικά πάρτυ, μπορείτε να τις φτιάξετε μόνοι σας. Πάρτε χαρτοπετσέτες σε διάφορα χρώματα και δώστε τους το σχήμα που θέλετε. Φτιάξτε καρδούλες, φυλλαράκια, ψαράκια, λουλουδάκια και ό,τι άλλο μπορείτε να δημιουργήσετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ψαλίδι και φαντασία!

Πηγή: spirossoulis.com

το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε στις 18 Ιουλίου 2017

paidikihara

Τελευταία Άρθρα

Ιδέες ψυχαγωγίας για οικονομικά παιδικά πάρτυ

Κάθε γονιός θέλει να κάνει στο παιδί του όλα τα χατίρια, όμως πολλές φορές κάτι…

14 Ιουνίου 2022

Πως να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια βεγγαλικα για πάρτυ

Όταν έρχεται η ώρα του πάρτυ, γενεθλίων, παιδικό, οτιδήποτε, η διαδικασία προετοιμασίας είναι ένα ευχάριστο…

6 Ιουνίου 2022

Πως να φτιάξετε πινιάτα μονόκερο μόνοι σας

1Ένα παιδικό πάρτυ που έχει θέμα τον μονόκερο, για να έχει απόλυτη επιτυχία χρειάζεται οπωσδήποτε…

16 Ιουλίου 2021

Ιδέες για γενέθλια εν μέσω καραντίνας

Ο εορτασμός των γενεθλίων είναι το αποκορύφωμα της χρονιάς για τα περισσότερα παιδιά, αλλά ο…

21 Ιανουαρίου 2021

Laser Party: μια καινούρια ιδέα για παιδικά πάρτυ που θα καταπλήξει τους καλεσμένους σας

Ψάχνετε κάτι διαφορετικό για το πάρτυ του γιου ή της κόρης σας, μια πρωτότυπη ιδέα…

10 Ιουνίου 2020

10 διασκεδαστικές ιδέες για πάρτυ που μπορείτε να κάνετε στην καραντίνα

Τα πάρτυ γενεθλίων είναι πάντα μοναδικά, όχι μόνο γιατί αλλάζουμε ηλικία και μεγαλώνουμε, αλλά γιατί…

23 Απριλίου 2020