15 ονόματα για να επιλέξετε για το παιδί σας!

Είναι από τις πιο σημαντικές και πιο τρυφερές αποφάσεις που θα πάρετε πότε ως γονείς. Το όνομα του παιδιού σας! Ευτυχώς, οι επιλογές εκεί έξω είναι πάρα πολλές και καλύπτουν όλα τα “κολλήματα” και όλα τα γούστα. Ορίστε μερικές που ξεχωρίσαμε για εσάς.
Απόστολος
Πέρα απ’ το προφανές, ότι είναι, δηλαδή, ο αγγελιοφόρος του Θεού, το όνομα αυτό εκπέμπει κύρος και σοβαρότητα, κάτι που θα του χρησιμεύσει μεγαλώνοντας.
Βιργινία
Ελαφρώς παλιομοδίτικο, μελωδικό, όμως, και γεμάτο θηλυκότητα, το όνομα αυτό είναι ότι πρέπει για μικρές κοκέτες και κορίτσια δημιουργικά, που ξέρουν να εκτιμούν την ομορφιά γύρω τους.
Εμμανουήλ
Αν και, πιθανότατα, θα γίνει Μανώλης, το Εμμανουήλ είναι ένα υπέροχο όνομα που δόθηκε και στον ίδιο τον Χριστό για να υπογραμμίσει τη θεϊκή καταγωγή του.
Αρετή
Ξεκάθαρη η σημασία του και ακαταμάχητος ο συμβολισμός του, είναι παρ’ ολ’ αυτά ένα όνομα που δεν εντυπωσιάζει, αλλά ταιριάζει γάντι σε χαμηλών τόνων κορίτσια.
Ανδρέας
Εύηχο και ανδροπρεπές, είναι από τα ονόματα που εμπνέουν εμπιστοσύνη σ’ εκείνον που έχεις απέναντί σου και επιβάλλεται χωρίς αντίρρηση αν το παιδί γεννηθεί στις 3 του Σεπτέμβρη.
Ρεγγίνα
Αν έχετε προλάβει να μεγαλώσετε μια μικρή βασίλισσα και το όνομα Έλσα κάνει πολύ μπαμ στους κύκλους των μαμάδων, υπάρχει μια πολύ καλύτερη επιλογή… Ρεγγίνα
Απόλλων
Θεϊκό όνομα που εμπνέει προσδοκίες και μια φύση δημιουργική, όσο και σαρωτική. Αν το παιδί γίνει μουσικός θα του ‘ρθει γάντι, αν πάλι δείξει έφεση στον “ποδόγυρο” θα είναι εξαιρετικά επιτυχημένος.
Αθηναΐς
Καλό το Αθηνά και γεμάτο κύρος, αλλά θυμίζει λίγο εκείνο το κορίτσι στο σχολείο που φορούσε μόνο ζακέτες που έπλεκε η μαμά της. Το Αθηναΐς απ’ την άλλη, είναι όνομα για πιο ανεξάρτητα κορίτσια.
Εσείς πόσο σίγουροι είστε για το όνομα που θα δώσετε στο μωρό σας;

Πηγή: Daddy-cool

Σχολιάστε μέσω του Facebook