εφηβικο παρτυ

5 απίθανες ιδέες για εφηβικά πάρτυ μέσα στο σπίτι

Έχει το παιδί σας γενέθλια το χειμώνα και δεν ξέρετε πώς να του οργανώσετε ένα επιτυχημένο πάρτυ; Η αλήθεια είναι ότι οι κλειστοί χώροι παρέχουν σαφώς λιγότερες ευκαιρίες δημιουργικής διασκέδασης σε σχέση με τον κήπο ή το πάρκο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να φτιάξετε έτσι τις συνθήκες, ώστε τα παιδιά να περάσουν τέλεια. Ειδικά αν το πάρτυ αφορά μεγάλα παιδιά άνω των 10 ετών, τότε δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να τα κρατήσετε απασχολημένα και να τα κάνετε να περάσουν τόσο τέλεια που θα το θυμούνται για καιρό.

Χορευτικός διαγωνισμός

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι έναν DJ για παιδικά πάρτυ με τον ηχητικό του εξοπλισμό και έναν καθοδηγητή, για να εξηγεί στα παιδιά τι πρέπει να κάνουν. Η μουσική ξεκινάει και οι χορογραφίες διαδέχονται η μία την άλλη. Τα παιδιά που αγαπούν το χορό προσπαθούν να μάθουν τη χορογραφία, ενώ η κριτική επιτροπή που αποτελείται από τους φίλους τους βαθμολογεί και αναδεικνύει τους νικητές. Μετά από κάποιες ώρες, τα παιδιά έχουν χορέψει, έχουν γελάσει με την ψυχή τους και έχουν γίνει μικροί εκκολαπτόμενοι χορευτές σε ένα πρωτότυπο χορευτικό show.

Karaoke party

Μια άλλη πολύ οικονομική και εύκολα υλοποιήσιμη ιδέα είναι το καραόκε πάρτυ. Μερικά μικρόφωνα, το αντίστοιχο πρόγραμμα στην τηλεόραση και πολλή όρεξη αυτοσχεδιασμού είναι όλα όσα χρειάζεστε, για να κάνετε τα παιδιά να τραγουδήσουν, να ψυχαγωγηθούν και να αναδείξουν το ταλέντο τους παρέα με τους φίλους τους. Αν θέλετε να κάνετε την εκδήλωση πραγματικά φαντασμαγορική, μπορείτε να συνεργαστείτε και με DJ για ένα karaoke party που στη συνέχεια θα εξελιχθεί σε disco party με φωτορυθμικά και πολύ χορό!

Καραοκε παρτυ

Photobooth

Όλα τα παιδιά από μια ηλικία και πάνω είναι κολλημένα με τα κινητά τους και τα social media. Αυτήν ακριβώς την ανάγκη για την τέλεια φωτογραφία ικανοποιεί το photobooth που είναι η ιδανική ευκαιρία να βγάλουν όλοι οι καλεσμένοι τρελές φωτογραφίες γελώντας και κάνοντας αστείες γκριμάτσες. Τα παιδιά μπαίνουν σε μικρές παρέες στο θάλαμο και έχοντας διάφορα αξεσουάρ, όπως μεγάλα καπέλα, γυαλιά και μουστάκια, τραβούν απίθανες φωτογραφίες, οι οποίες εκτυπώνονται επί τόπου και τους χαρίζουν γέλιο και χειροπιαστές αναμνήσεις.

photobooth

Δημιουργική απασχόληση

Τα παιδιά είναι μικροί καλλιτέχνες και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς! Αγαπούν να ζωγραφίζουν, να κάνουν κατασκευές και γενικά να δημιουργούν αφήνοντας τη φαντασία τους να ταξιδεύει. Σε αυτό το πλαίσιο, μερικές ώρες δημιουργικής απασχόλησης στο πάρτυ, κατά τη διάρκεια της οποίας οι μικροί καλεσμένοι θα ζωγραφίσουν, θα φτιάξουν κοσμήματα και δημιουργίες από πηλό και θα κάνουν κατασκευές από διάφορα απίθανα υλικά, όπως κοχύλια, κουμπιά και φτερά, είναι εγγύηση επιτυχίας για κάθε παιδικό πάρτυ. Επιπλέον, τα παιδιά θα μπορούν να πάρουν τις δημιουργίες τους σπίτι τους, έχοντας έτσι πάρει ένα ιδιαίτερο δώρο φεύγοντας από το πάρτυ.

δημιουργικη απασχοληση

Ταχυδακτυλουργός

Ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος να κρατήσετε τα παιδιά ήσυχα για αρκετή ώρα αλλά και να τα εντυπωσιάσετε με απίθανα κόλπα είναι ο ταχυδακτυλουργός. Μαγικά τρικ με μαντίλια, φωτιές, μπάλες, σχοινιά και ζωάκια θα αφήσουν τους μικρούς σας καλεσμένους με το στόμα ανοιχτό για πολλές μέρες!

ταχυδακτυλουργος

Σχολιάστε μέσω του Facebook