παρτυ εκπληξη εφηβος

9 tips για ένα ξεχωριστό εφηβικό πάρτυ αποφοίτησης

Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή ενός εφήβου είναι η στιγμή της αποφοίτησής του από το λύκειο, για αυτό και θα πρέπει να γιορτάζετε ιδιαίτερα, διότι συμβολίζει το τέλος της αθωότητας και της ανεμελιάς και συνάμα είναι η αφετηρία για την ενήλικη ζωή. Αν είστε γονείς κάποιου εφήβου που τελειώνει τώρα το σχολείο ή έχετε κάποιο άτομο στο περιβάλλον σας που να τελειώνει σύντομα το σχολείο αξίζει να του ετοιμάσετε ένα ιδιαίτερο πάρτυ αποφοίτησης.

Tip no1: Έκπληξη

Θα είναι πολύ όμορφη κίνηση αν όλο αυτό το πάρτυ γίνει πάρτυ – έκπληξη. Θα δείτε αμέσως τον χαρούμενο απόφοιτο να απολαμβάνει όλα όσα του ετοιμάσατε και να τα χαίρεται.

παρτυ εκπληξη
Tip no2: Ο χώρος

Θα ήταν υπέροχο αν ο χώρος του πάρτυ είναι στα γούστα του εφήβου, έτσι θα το ευχαριστηθεί στο έπακρο και θα γιορτάσει αυτή τη ξεχωριστή μέρα όπως του αξίζει. Επίσης αυτό θα σας γλιτώσει από το άγχος της επιλογής του φαγητού και του ποτού, τα οποία σε αυτή την περίπτωση θα τα αναλάβει το μαγαζί. Δείτε εδώ χώρους για πάρτυ

χωρος για παρτυ

Tip no3: Οι φίλοι

Ζητήστε από τους φίλους του παιδιού σας να σας βοηθήσουν στη διοργάνωση και στην προετοιμασία αυτού του ιδιαίτερου πάρτυ. Αυτό θα τους κάνει πολύ χαρούμενους και θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά. Οι φίλοι αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής μας, για αυτό είναι σπουδαίο να συμμετέχουν σε κάθε μεγάλη στιγμή της ζωής μας.

εφηβικο παρτυ εκπληξη

Tip no4: Ένα συμβολικό δώρο

Εκτός από το πάρτυ μπορείτε να χαρίσετε στον απόφοιτο και ένα συμβολικό δώρο που θα του θυμίζει για πάντα αυτή τη μέρα. Επιλέξτε κάτι, το οποίο θα έχει διάρκεια στο χρόνο και θα τον συντροφεύει σε όλη τη ζωή του.

συμβολικο δωρο

Tip no5: Πάρτυ μαζί με ταξίδι

Αν η ιδέα του να γίνει το πάρτυ στο μέρος, στο οποίο ζείτε σας φαίνεται κάπως βαρετή, τότε μπορείτε να κάνετε την έκπληξη ακόμη καλύτερη, συνδυάζοντας το πάρτυ μαζί με μία εκδρομή σε κάποιο κοντινό προορισμό. Αυτό θα είναι ακόμη μία αξέχαστη εμπειρία για όλους και ειδικά για τον απόφοιτο.

ταξιδι παρτυ δωρο

Tip no6: Dress code

Για να κάνετε το πάρτυ πιο διασκεδαστικό ορίστε ως θέμα ένα συγκεκριμένο χρώμα ή στυλ ρούχων. Αν πάλι δε σας αρέσει αυτή η ιδέα τότε μπορείτε να πάρετε διάφορα αξεσουάρ που χρησιμοποιούνται σε πάρτυ, για να δώσετε με αυτό τον τρόπο μία νότα χαράς και διασκέδασης στη βραδιά σας.

party dress code

Tip no7: Το θέμα του πάρτυ

Μία ξεχωριστή ιδέα είναι το πάρτυ που θα διοργανώσετε να έχουν κάποιο θέμα. Για παράδειγμα DISCO party και μετατρέψτε τον χώρο που θα γίνει σε μία σύγχρονη DISCO. Μία ακόμα μοναδική ιδέα που “παίζει” τον τελευταίο καιρό είναι το Glow party. Ο DJ AKIS με την ομάδα φωτίζουν τον χώρο που γίνεται το πάρτυ, με ειδικά black lights και φωσφορίζουν όλα τα αντικείμενα. Στη συνέχεια με την καταπληκτική μουσική του, παρακινεί τους εφήβους να χορέψουν στον ρυθμό της. Αυτό και αν είναι φανταστική ιδέα.

glow party dj akis

Tip no8: Φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες αποκτούν κάποια στιγμή ιστορική αξία στη ζωή μας, διότι είναι τα κομμάτια εκείνα, τα οποία μας φέρνουν σε επαφή με το παρελθόν και μας γεμίζουν με αναμνήσεις. Φροντίστε να γεμίσετε τα κινητά και τις φωτογραφικές σας μηχανές με πολλές φωτογραφίες από μία τόσο ξεχωριστή βραδιά, όπως αυτή της αποφοίτησης.

φωτογραφιες για εφηβικο παρτυ

Tip no9: Οι άνθρωποι

Οι καλεσμένοι είναι η ψυχή του πάρτυ, για αυτό και θα πρέπει να καλέσετε τα πιο σημαντικά άτομα για το παιδί σας, σε αυτό το πάρτυ. Μην παραλείψετε κανένα από τα σημαντικά άτομα, αλλά να αποφύγετε να προσκαλέσετε και τους αντιπαθητικούς. Εκείνη τη βραδιά θα πρέπει να λείπει κάθε ίχνος λύπης και μιζέριας από κοντά σας και μόνο η χαρά και η αγάπη να έχουν θέση στο πάρτυ σας. Αφού τα οργανώσετε όλα, φορέστε το πιο όμορφο χαμόγελό σας και ετοιμαστείτε να χαρείτε με μία από τις πρώτες και πιο όμορφες στιγμές του παιδιού σας.  

Σχολιάστε μέσω του Facebook