Ιδεες για ενα τελειο παιδικο παρτυ

Ψάχνετε ιδέες για το πάρτυ σας; Δεν ξέρετε τι θέμα να επιλέξετε; Εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τη λύση. Το τελευταίο διάστημα είναι πολύ διαδεδομένο και της μόδας το karaoke party και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Το karaoke party είναι μια θαυμάσια ιδέα αν αγαπάτε τη μουσική και το τραγούδι. Η κυριότερη διασκέδαση σε ένα karaoke party είναι οι στοίχοι του αγαπημένου σας τραγουδιού που βρίσκονται στο επίκεντρο. Μπορεί να έχετε καλή φωνή και να τραγουδάτε καλά, μπορεί να ακούγεστε με φωνή ξεκούρδιστη αλλά κανείς δεν δίνει σημασία. Όλα γίνονται για να περάσετε όμορφα με την παρέα σας. Ακόμα και γνωστά ριάλιτι στη τηλεόραση όπως το X-factor, το Τhe voice κ.a. είναι μια καλή πηγή για να εμπνευστείτε για το πάρτυ σας. paidikokaraoke4

Αλλά για να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό το πάρτυ σας, μια πολύ καλή ιδέα είναι να κάνετε θεματικό το karaoke. Η καλύτερη επιλογή είναι το disco karaoke party, ένα είδος που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι. Το μόνο που μένει είναι να το οργανώσετε σωστά.

Αρχικά, το πρώτο πράγμα που χρειάζεται είναι να απευθυνθείτε σε κάποια ομάδα που αναλαμβάνει karaoke ή σε έναν επαγγελματία ντι τζει για παρτυ. Θα προτείναμε τη δεύτερη επιλογή γιατί ο DJ θα μπορεί εκτός από το karaoke να σας διασκεδάσει και με την μουσική του. Εκείνος θα αναλάβει να φέρει τον απαραίτητο εξοπλισμό (μηχανήματα, μικρόφωνα, καλώδια), την τηλεόραση ή τον προτζέκτορα και τη λίστα με τα τραγούδια που θα του έχετε ζητήσει.

Αφού τελειώσετε με το θέμα της μουσικής, επόμενο βήμα είναι να προσκαλέσετε τους καλεσμένους σας. Για να επικρατήσει το θέμα disco φροντίστε
να φτιάξετε μια ανάλογη θεματική πρόσκληση για να βάλετε και τους προσκεκλημένους σας στο κλίμα. Μπορείτε μέσα να αναφέρετε ότι μπορούν να ντυθούν με ανάλογη φορεσpaidikokaraokeιά. Εσείς μπορείτε να προμηθευτείτε κάποια ξεχωριστά αξεσουάρ όπως περούκες, γυαλιά, κοσμήματα, καπέλα, κουστούμια κ.α. Μια άλλη ιδέα είναι να στήσετε το stage μπροστά από τη πόρτα ενός υπνοδωματίου για το χρησιμοποιήσετε ως καμαρίνι, όπου θα μπορούν οι καλεσμένοι σας να αλλάζουν φορεσιές πριν βγουν στη πίστα να τραγουδήσουν.

Χαρακτηριστικό αξεσουάρ σε ένα disco karaoke party είναι η ντισκομπάλα που θα πρέπει να κρέμεται στη μέση της πίστας. Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε μπορείτε να φτιάξετε μια μόνοι σας. Αν το πάρτυ απευθύνεται και σε παιδιά μια ωραία ιδέα είναι μια χειροποίητη pinata σε μορφή ντισκομπάλας, η οποία θα περιέχει γλυκά και σοκολάτες για όλους όταν την σπάσετε. Στη συνέχεια μπορείτε να στολίσετε με γιρλάντες και μπαλόνια το χώρο.

Τέλος, οι λεπτομέρειες που μένουν για το πάρτυ αφορούν το φαγητό, τα ποτά, τα αναψυκτικά και τα γλυκά. Ετοιμάστε ένα μπουφέ γεμάτο εδέσματα και αφήστε τους καλεσμένους σας να τα απολαύσουν. Να είστε σίγουροι πως το πάρτυ σας θα είναι το καλύτερο της χρονιάς που θα το θυμούνται όλοι. Καλή διασκέδαση!

 

Πηγή: παιδικα παρτυ

Σχολιάστε μέσω του Facebook