Κατηγορία: Εφηβικά πάρτυ

παρτυ καραντινας

10 διασκεδαστικές ιδέες για πάρτυ που μπορείτε να κάνετε στην καραντίνα

Τα πάρτυ γενεθλίων είναι πάντα μοναδικά, όχι μόνο γιατί αλλάζουμε ηλικία και μεγαλώνουμε, αλλά γιατί είναι ένας τρόπος να βρεθούμε με τους φίλους και την οικογένεια μας, να φάμε ωραία γλυκά, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε τέλεια.

Περισσότερα...
παρτυ 18 χρονων

Ιδεες για παρτυ γενεθλιων 18 χρονων – Διακόσμηση & Φαγητό

Όσο κι αν μεγαλώνουμε, ένα κομμάτι μας ανήκει πάντα στο παιδί που αφήσαμε πίσω μας. Αυτό ακριβώς το κομμάτι είναι που θέλουμε να θυμόμαστε όταν έχουμε γενέθλια και διοργανώνουμε πάρτυ, για να τα γιορτάσουμε με τους φίλους μας. Αν, λοιπόν, ετοιμάζετε κι εσείς το πάρτυ γενεθλίων σας, στο σπίτι σας ή σε κάποιον άλλο χώρο, αυτά είναι τα 5 είδη για πάρτυ, τα οποία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπουν από αυτή τη γιορτή. Άλλωστε, αυτά θα έχετε να θυμάστε μετά από χρόνια και αυτά είναι που θα εγγυηθούν την επιτυχία, τη διασκέδαση και τις υπέροχες φωτογραφίες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Περισσότερα...
silent disco party ακουστικα

Silent Disco Party: 4 ξεχωριστές ιδέες για ένα απόλυτα επιτυχημένο πάρτυ

Αν έχετε διοργανώσει πάνω από 2-3 φορές πάρτυ στο σπίτι ή αν έχετε πάει σε παραπάνω πάρτυ ως καλεσμένοι, θα έχετε παρατηρήσει ότι όλοι ψάχνουν πλέον το κάτι διαφορετικό. Η κλασική φάση με τη δυνατή μουσική, όπου κανείς δε μπορεί να μιλήσει με το διπλανό του και η αστυνομία διαλύει αναγκαστικά το πάρτυ από μια ώρα και μετά, δεν φαντάζει πλέον και η καλύτερη λύση. Από την άλλη, όταν πηγαίνεις σε ένα πάρτυ, θέλεις να διασκεδάσεις και όχι απλά να ακούς χαμηλά τη μουσική από την άκρη του δωματίου.

Περισσότερα...
εφηβικο παρτυ

5 απίθανες ιδέες για εφηβικά πάρτυ μέσα στο σπίτι

Έχει το παιδί σας γενέθλια το χειμώνα και δεν ξέρετε πώς να του οργανώσετε ένα επιτυχημένο πάρτυ; Η αλήθεια είναι ότι οι κλειστοί χώροι παρέχουν σαφώς λιγότερες ευκαιρίες δημιουργικής διασκέδασης σε σχέση με τον κήπο ή το πάρκο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να φτιάξετε έτσι τις συνθήκες, ώστε τα παιδιά να περάσουν τέλεια.

Περισσότερα...
παρτυ γενεθλιων εφηβων κοριτσιων 14 χρονων

6 ιδέες για πάρτυ γενεθλίων για κορίτσια 14 χρονών

Όταν τα παιδιά είναι σε μικρή ηλικία, είναι εύκολο για το γονιό να βρει ιδέες για παιδικά πάρτυ με κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Συνήθως, η επιλογή γίνεται με βάση τον ήρωα κάποιας παιδικής ταινίας που αρέσει στα παιδιά. Όταν, όμως, αυτά μεγαλώνουν, τα πράγματα δυσκολεύουν. Ειδικά τα κορίτσια, μόλις μπουν στην εφηβεία, γίνονται ολόκληρες κοπέλες και πια είναι αρκετά δύσκολο να βρεθούν πρωτότυπες ιδέες για το πάρτυ τους. Γι’ αυτό το λόγο, μαζέψαμε για εσάς μερικά ξεχωριστά θέματα που μπορείτε να υλοποιήσετε, ώστε να ενθουσιάσετε την κόρη σας και τις φίλες της αλλά και να διοργανώσετε ένα υπέροχο πάρτυ μαζί τους...

Περισσότερα...