Κατηγορία: Εφηβικά πάρτυ

πυροτεχνηματα

Πως να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια βεγγαλικα για πάρτυ

Όταν έρχεται η ώρα του πάρτυ, γενεθλίων, παιδικό, οτιδήποτε, η διαδικασία προετοιμασίας είναι ένα ευχάριστο κομμάτι. Η δημιουργικότητα φτάνει κόκκινο όσον αφορά το πως θα διακοσμήσετε το χώρο, από λεζάντες μέχρι τα ποτηράκια. Οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις, για το φαγητό, το γλυκό, τη μουσική ή δραστηριότητες και παιχνίδια. Σκεφτήκατε όμως πως μπορείτε να οργανώσετε ένα σόου με βεγγαλικά για να εκπλήξετε τους καλεσμένους σας;

Είναι ιδιαίτερ...

Περισσότερα...
Laser party

Laser Party: μια καινούρια ιδέα για παιδικά πάρτυ που θα καταπλήξει τους καλεσμένους σας

Ψάχνετε κάτι διαφορετικό για το πάρτυ του γιου ή της κόρης σας, μια πρωτότυπη ιδέα που θα συνδυάζει διάφορα στοιχεία, ώστε να εντυπωσιάσει τους μικρούς σας καλεσμένους; Δεν θέλετε να επαναλάβετε την τετριμμένη λύση του κλόουν ή του ανιματέρ για πολλοστή φορά;

Περισσότερα...
παρτυ καραντινας

10 διασκεδαστικές ιδέες για πάρτυ που μπορείτε να κάνετε στην καραντίνα

Τα πάρτυ γενεθλίων είναι πάντα μοναδικά, όχι μόνο γιατί αλλάζουμε ηλικία και μεγαλώνουμε, αλλά γιατί είναι ένας τρόπος να βρεθούμε με τους φίλους και την οικογένεια μας, να φάμε ωραία γλυκά, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε τέλεια.

Περισσότερα...
παρτυ 18 χρονων

Ιδεες για παρτυ γενεθλιων 18 χρονων – Διακόσμηση & Φαγητό

Όσο κι αν μεγαλώνουμε, ένα κομμάτι μας ανήκει πάντα στο παιδί που αφήσαμε πίσω μας. Αυτό ακριβώς το κομμάτι είναι που θέλουμε να θυμόμαστε όταν έχουμε γενέθλια και διοργανώνουμε πάρτυ, για να τα γιορτάσουμε με τους φίλους μας. Αν, λοιπόν, ετοιμάζετε κι εσείς το πάρτυ γενεθλίων σας, στο σπίτι σας ή σε κάποιον άλλο χώρο, αυτά είναι τα 5 είδη για πάρτυ, τα οποία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπουν από αυτή τη γιορτή. Άλλωστε, αυτά θα έχετε να θυμάστε μετά από χρόνια και αυτά είναι που θα εγγυηθούν την επιτυχία, τη διασκέδαση και τις υπέροχες φωτογραφίες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Περισσότερα...
silent disco party ακουστικα

Silent Disco Party: 4 ξεχωριστές ιδέες για ένα απόλυτα επιτυχημένο πάρτυ

Αν έχετε διοργανώσει πάνω από 2-3 φορές πάρτυ στο σπίτι ή αν έχετε πάει σε παραπάνω πάρτυ ως καλεσμένοι, θα έχετε παρατηρήσει ότι όλοι ψάχνουν πλέον το κάτι διαφορετικό. Η κλασική φάση με τη δυνατή μουσική, όπου κανείς δε μπορεί να μιλήσει με το διπλανό του και η αστυνομία διαλύει αναγκαστικά το πάρτυ από μια ώρα και μετά, δεν φαντάζει πλέον και η καλύτερη λύση. Από την άλλη, όταν πηγαίνεις σε ένα πάρτυ, θέλεις να διασκεδάσεις και όχι απλά να ακούς χαμηλά τη μουσική από την άκρη του δωματίου.

Περισσότερα...