Προτάσεις για μοναδικές βαπτίσεις

Σίγουρα θέλουμε η βάπτιση του παιδιού μας να έχει κάτι το ξεχωριστό, κάτι το μοναδικό. Οι περισσότερες μαμάδες επικεντρωνόμαστε στο θέμα της βάπτισης και προσπαθούμε γύρω από αυτό να χτίσουμε τα πάντα. Μπομπονιέρες, στολισμό, γλυκάκια, ρουχαλάκια.

Πως θα σας φαινόταν όμως να ζωντάνευε ο ήρωας που έχετε επιλέξει για τη βάπτιση του μονάκριβου σας.
Ο Mickey, η Minnie, πριγκίπισσες, νεράιδες και βασίλισσες, ο πιτερ παν, ο ροζ πάνθηρας και οποίον άλλο ήρωα επιλέξετε μπορεί να υπάρχει ολοζώντανος μπροστά σας μέσα από έναν έμπειρο ανιματερ! Αυτός θα υποδέχεται τους καλεσμένους, θα μοιράσει τις μπομπονιέρες, θα απασχολήσει τους μικρούς καλεσμένους κάνοντας τους παιχνίδια, μαγικά και φυσικά face painting που τα παιδιά λατρεεεεεύουν!

klooun-vaptisi3

Εκτός από τον ανιματερ, μια εξαιρετικά εντυπωσιακή έκπληξη στη βάπτιση μπορεί να είναι ένας ξυλοπόδαρος. Ένα πανύψηλο πλάσμα που θα κινείται στον προαύλιο χώρο χαιρετώντας τους καλεσμένους και κάνοντας ζογκλερικά.

candy-bar8
Μια ακόμη πρόταση που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα είναι το candy bar και το καρότσι παγωτού. Αντί δηλαδή να προσφέρετε τα διάφορα παστάκια και τα ακόμα πιο βαρετά προφιτερολάκια, τι θα λέγατε να έχει ένα μπαρ γεμάτο με διαφόρων ειδών γλυκά, από απλές καραμελίτσες και σοκολατάκια μέχρι cupcakes και σπιτική λεμονάδα;

karotsaki-pagotou4

Εναλλακτική πρόταση: ένας παραδοσιακός παγωτατζής με το κλασσικό καροτσάκι του μπορεί να προσφέρει στους καλεσμένους σας φρεσκότατο παγωτό στις γεύσεις που αυτοί επιθυμούν.
Για το τέλος και το κλείσιμο της βάφτισης σας τι θα λέγατε να έχετε ένα δρώμενο που μικροί και μεγάλοι δεν πρόκειται να το ξεχάσουν; Μια μοναδική πινιάτα σε σχέδιο της επιλογής σας, το οποίο φυσικά θα συμπληρώνει το θέμα της βάφτισης. Οι μικροί θα ξετρελαθούν με τη χαρά του παιχνιδιού και της προσπάθειας να τη σπάσουν ενώ οι γονείς θα το διασκεδάσουν βλέποντας την προσπαθεί και το πίσμα των παιδιών.

Και αυτά δεν είναι τίποτα! Άλλο τα διαβάζει κάποιος και άλλο να τα ζει εκείνη τη στιγμή! Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτές οι προτάσεις θα κάνουν πραγματικά τη βάφτιση του πρίγκιπα ή της πριγκίπισσας σας μοναδική!

Σχολιάστε μέσω του Facebook