Πρωτότυπες ιδέες για εφηβικά πάρτυ. Γιατί και οι έφηβοι έχουν ψυχή…

Τα εφηβικά πάρτυ είχαν βαλτώσει κάπως, θα λέγαμε, τα τελευταία χρόνια. Οι έφηβοι, ηλικίας 13-17 ετών, προκειμένου να δείξουν ότι έχουν ξεφύγει από την παιδική τους ηλικία επέλεγαν να βγάλουν μια παρέα φίλων τους κάπου για φαγητό και αυτό είναι όλο. Επίσης η ηλικία τους δεν επιτρέπει να βγουν σε κάποιο μπαρ ή κλαμπ για να διασκεδάσουν και φυσικά για να πιουν αλκοόλ.

Ωστόσο τελευταία, η ιδέα του εφηβικού πάρτυ έχει επιστρέψει δυναμικά με νέες, συναρπαστικές και κυρίως πρωτότυπες ιδέες. Κάτι που οι έφηβοι έχουν δείξει ότι λατρεύουν, είναι έναν επαγγελματία DJ, ειδικό για αυτές τις ηλικίες. Άψογη ποιότητα ήχου με ένταση και τραγούδια που αγαπούν και έχουν επιλέξει. Φαντασμαγορικά φωτορυθμικά που παίζουν με τους ήχους της efiviko-party-760x506μουσικής και στολίζουν τον χώρο υπέροχα, μεταφέρουν στον χώρο που γίνεται το πάρτυ την αίσθηση ενός από τα καλύτερα club. Ο DJ AKIS είναι ένας από τους καλύτερους DJ σε αυτό το είδος και είναι ο πρώτος DJ στην Ελλάδα που ειδικεύεται στα παιδικά και εφηβικά πάρτυ, με αποτέλεσμα κάθε πάρτυ να έχει σίγουρη επιτυχία. Παράλληλα με την μουσική μπορείτε να συνδυάσετε και την υπηρεσία Karaoke, τα παιδιά θα διασκεδάσουν, θα παρουσιάσουν τα ταλέντα τους τραγουδώντας ντουέτα ή σόλο και σίγουρα θα το ευχαριστηθούν γελώντας με την ψυχή τους.

dj-gia-efiviko-party1

Άλλη μια εξαιρετική ιδέα για εφηβικό πάρτυ είναι ένα τουρνουά ποδοσφαίρου ή άλλων αθλημάτων σε ένα μικρό γηπεδάκι 5×5. Οι έφηβοι συνήθως παθιάζονται με τον αθλητισμό και όταν δε, υπάρχει και κάποιος συντονιστής – διαιτητής το παιχνίδι αποκτά άλλο ενδιαφέρον. Φυσικά αυτή η ιδέα ισχύει εάν υπάρχουν πιο πολλά αγόρια στο πάρτυ.

Πολύ πρωτότυπη πρόταση είναι και το πάρτυ σε paintball ή σε laser tag. Τα παιδιά συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι δράσης στο οποίο αναπτύσσουν δεξιότητες όπως η στρατηγική, η άμυνα, η επίθεση, ενώ παράλληλα διασκεδάζουν. Σίγουρα ένα τέτοιο πάρτυ θα το συζητούν για ήμερες στο σχολείο.

Τέλος, το πάρτυ σε πίστα καρτ θα μείνει αξέχαστο σε όλους! Δεν είναι κάτι που τα παιδιά κάνουν συχνά, αλλά είναι μια δραστηριότητα που σίγουρα θα αγαπήσουν. Βόλτες με τα ειδικά διαμορφωμένα αυτοκίνητα και μετά φαγητό, χορός και μουσική θα συνθέσουν μια μοναδική πρόταση!

Οι ιδέες έχουν συγγραφεί από το Poly party μία εταιρεία που βρίσκεται από το 1992 στον χώρο της παιδικής διασκέδασης!

 

Πηγή: Infokids.gr

Σχολιάστε μέσω του Facebook