Ξεκίνησαν τα παιδικά πάρτυ. Ιδέες και συμβουλές για να ξεχωρίσετε!

Και μόνο η ιδέα ενός επερχόμενου παιδικού πάρτυ γενεθλίων, κάνει κάθε παιδί να τρελαίνεται από ενθουσιασμό!

 

Πώς όμως μπορείτε να κάνετε το πάρτυ γενεθλίων του παιδιού σας αξέχαστο για μικρούς και μεγάλους;

Κάντε το πάρτυ γενεθλίων θεματικό!

Δώστε πρωταγωνιστικό ρόλο στον αγαπημένο ήρωα του παιδιού σας! Κάντε τον ήρωα το θέμα του πάρτυ παντού: στην τούρτα, τους τοίχους (με τη μορφή κάποιας αφίσας), τα μπαλόνια, αλλά και τα αναμνηστικά δωράκια που θα δώσει το παιδί σας σε όλους τους καλεσμένους του!

Δημιουργήστε τη «Γωνία Φωτογράφισης»

Βρείτε ένα χώρο στο σπίτι σας και ονομάστε το «Γωνία Φωτογράφισης». Εκεί, θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν όλα τα παιδάκια ξεχωριστά με το «αστέρι» της βραδιάς. Διακοσμήστε τη «Γωνία Φωτογραφιιών» όσο πιο έντονα και όμορφα γίνεται και βάλτε 2 χρωματιστές καρεκλίτσες στο σημείο που θα κάθονται τα παιδάκια που φωτογραφίζονται. Αφού εμφανίσετε τις φωτογραφίες, μπορείτε να τις κολλήσετε σε μία κάρτα που θα φτιάξετε μαζί με το παιδί σας και να τις δώσετε σε όλους όσους ήρθαν στο πάρτυ μαζί με ένα ευχαριστήριο μήνυμα.

Πίνακας Γενεθλίων!

Προμηθευτείτε ένα μεγαλο καμβά ή ένα μεγάλο χαρτόνι και ακουμπήστε το σε ένα χώρο που θα είναι ειδικά διαμορφωμένος για ζωγραφική. Εξηγήστε στα παιδιά ότι όλοι μαζί θα ζωγραφίσουν ένα πίνακα για να θυμάται το παιδί σας το πάρτυ γενεθλίων του. Δώστε οδηγίες στα παιδιά να ζωγραφίσουν κάτι που τους αρέσει και/ή να γράψουν κάτι για να το αφιερώσουν στον εορτάζοντα.

Πείτε τους ότι θα κρεμάσετε τον πίνακα στο δωμάτιο του παιδιού σας, ώστε να θυμάται πάντα όλα όσα του ζωγράφισαν οι συμμαθητές του! Φυσικά, το να προσφέρετε κάτι ως «κίνητρο» (αυτοκόλλητα ή ένα μικρό δωράκι) σε όλους τους μικρούς ζωγράφους του πάρτυ σίγουρα θα αυξήσει κατακόρυφα τις συμμετοχές!

Γενικά, προσπαθήστε να εμπλουτίσετε τα γενέθλια του παιδιού σας με κάτι νέο που θα κινήσει την περιέργεια και το ενδιαφέρον των μικρών καλεσμένων σας!

 

Δείτε κι άλλες ιδέες για παιδικά πάρτυ.

Πηγή: Epithimies

Σχολιάστε μέσω του Facebook